Românii vor să facă plajă de Crăciun și Revelion

Ultima actualizare:

    Plajele de vis din Zanzibar îi atrage pe mulți români cu dare de mână
Plajele de vis din Zanzibar îi atrage pe mulți români cu dare de mână

Vă vine să credeți sau nu, dar cele mai căutate vacanțe sunt cele care costă mii de euro. Românii s-au săturat să tremure și vor să facă plajă de Sărbători, astfel că printre cel mai căutate destinații de vacanță în această perioadă sunt Madeira, Zanzibar, Sri Lanka, Thailanda şi Maldive.

Destinaţiile exotice sunt în topul preferinţelor românilor pentru vacanţele de sărbători, cererea crescând în acest an cu 10%, scrie dailybusiness.ro.

Asta deși prețurile sunt destul de piperate: între 749 de euro şi 8.164 de euro/persoană. Cel mai ieftin pachet pentru Madeira a costat 749 de euro/persoană/6 nopți, pentru Maldive 1.290 de euro/11 nopți, pentru Thailanda 1.484 de euro/8 nopți, pentru Sri Lanka 1.745 de euro/8 nopți, iar pentru Zanzibar 1.999 de euro/9 nopți. Cel mai scump pachet, peste 19.000 de euro, a reprezentat o vacanţă de Revelion în Maldive.

Un cuplu a ales un bungalow cu vedere la mare la un hotel de cinci stele cu all inclusive, pentru 8 nopţi, cu cină festivă de Revelion, transfer cu barca de mare viteză, taxe de aeroport, asistenţă turistică în limba engleză.

Peste 19.000 de euro a costat cea mai scumpă vacanță 

”Am diversificat oferta de vacanțe exotice din acest an, am introdus mai multe chartere de sărbători în Madeira, după premiera de iarna trecută, pe fondul cererii mari din partea turiștilor. Am avut în ofertă Zanzibar, Sri Lanka, Thailanda, am făcut oferte personalizate pentru destinații ca Bora Bora și ne-am bucurat să constatăm că un număr mare de români doresc să înceapă noul an într-o destinație însorită”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Pentru lunile ianuarie, februarie, martie, plătești vacanțele exotice cu reducere de 20%, prin programul Early Booking, care se încheie la jumătatea lunii februarie.

Cererea pentru destinațiile tradiționale, precum Austria, Cehia, Emiratele Arabe și Israel a fost mai mare cu 15%.

O astfel de vacanță a costat de la 499 de euro/persoană, pentru 4 nopţi de cazare cu mic dejun şi transport cu avionul.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net