Românul milionar din poker îşi caută iubită la tv

Ultima actualizare:

    Daniel Negreanu (38 de ani)  are dublă cetăţenie,  română şi canadiană
Daniel Negreanu (38 de ani) are dublă cetăţenie, română şi canadiană

Cu o avere estimată la peste 16 milioane de dolari, Daniel Negreanu (38 de ani) nu şi-a găsit încă sufletul-pereche, apelând în acest sens la o cunoscută emisiune TV din Statele Unite ale Americii.

Daniel Negreanu, născut la Toronto din părinţi români emigraţi în Canada, a devenit un star în lumea poker-ului în special datorită capacităţii sale de a anticipa la masa de joc reacţiile adversarilor. Nu la fel de bine s-a descurcat româno-canadianul în viaţa privată, cu femeile. Singurul său mariaj a durat doi ani, între 2005 şi 2007, cu americanca de origine asiatică Lori Lin Weber.

Ajuns la aproape 40 de ani, Daniel s-a săturat să doarmă singur în vila sa cu piscină din Las Vegas şi să n-aibă cu cine cheltui munţii de bani pe care-i câştigă din poker (până acum, a strâns 16,3 milioane de dolari numai din premii). Astfel, Negreanu a acceptat recent propunerea de a-şi găsi o parteneră de viaţă prin intermediul show-ului „Millionaire Matchmaker", un fel de „Burlacul" în variantă americană.

Este vorba despre a şasea ediţie a emisiunii prezentate de Patti Stanger, care va fi difuzată în Statele Unite începând cu 10 ianuarie 2013. Până atunci, în primele zile ale anului, Negreanu va fi implicat într-un nou turneu din seria PokerStars, în Bahamas, unde premiul cel mare e de 1,5 milioane de dolari.

I-a trecut prin pat şi Miss Ungaria

Ultima relaţie a lui Daniel Negreanu a fost cu frumoasa unguroaică Krisztina Polgar, câştigătoare în 2008 a titlului de Miss Hungary Earth şi mare amatoare de poker.

simeon stalpnicul png

Cei doi s-au despărţit însă la începutul acestui an. Motivul? Daniel era agasat de insistenţa Krisztinei (26 de ani) de a se căsători şi de a avea copii.

simeon stalpnicul png

Evelyn Ng şi Amanda Leatherman, la rândul lor implicate în turnee de poker, au fost alte două cuceriri de scurtă durată ale lui Negreanu în ultimii ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net