În spatele morții fetiței de 2 ani din Iași se ascunde o mare dramă! Familia tatălui o acuză pe mamă că din cauza ei ar fi murit copila, că a maltratat-o și nu a avut grijă de ea. „Considerăm că sigur ea a ucis-o pe Sofia”, spun rudele la unison.


Părinții Sofiei, Mădălina și Daniel, sunt despărțiți, având custodie comună asupra micuței. Cei doi au hotărât ca fata să locuiască împreună cu mama, chiar dacă știau că aceasta este violentă și nu și-a dorit acest copil. Rudele din partea bărbatului dau vina pe femeie și o acuză chiar de crimnă, fiind convinse că fetița s-a stins din cauza ei.  

„Când era mică și avea colici o trântea de pat”

„Mădălina are 21 de ani și nu și-a dorit niciodată acest copil și mereu spunea că fata asta i-a distrus viața. Repeta în fiecare zi că acest copil i-a distrus viața. Niciodată nu s-a comportat ca o mamă cu ea. O îngrijea, îi dădea de mâncare, dar era foarte agresivă cu Sofia. Când era mică și avea colici o trântea de pat și nu avea răbdare. Mereu o smuncea și o trântea. Ultima dată când a fost la noi, pe data de 5 septembrie 2021, am văzut-o puțin schimbată și își dorea să stea doar cu tatăl și nu voia să se întoarcă la mamă.

De mai multe ori, când era lăsată în vizită la noi, am observat că avea zgârieturi pe față și vânătăi pe mâini și pe corp. Nu este nimic credibil din ce povestește ea și nu se leagă ce povestește. Noi, la cum o cunoaștem și cum era situația, considerăm că sigur ea a ucis-o pe Sofia. De ce nu a sunat la Salvare? De ce a dus-o cu mașina personală și minte că era conștientă, când copilul a ajuns în comă de gradul 4 și după două zile a murit. Minte, pentru că s-au găsit urme vechi pe trupul fetei. Rănile pe care le avea nu erau provocate de o căzătură în cadă!”, a declarat Radu Gabriela, mătușa Sofiei, conform bzi.ro.

Sofia a ajuns în stare gravă la spital în urmă cu 3 zile

Marți, 7 septembrie, Sofia a ajuns la spital, în comă. Mama copilei susține că s-a înecat în cadă, preț de 2-3 minute, cât a fost lăsată nesupravegheată. Însă, fetița avea urme de mușcături pe corp și alte răni mai vechi. Medicii au anunțat poliția.

„La data de 8 septembrie 2021, polițiștii ieșeni au fost sesizați de către reprezentanții unei unități medicale despre faptul că în seara zilei de 7 septembrie 2021 o minoră de 2 ani a fost adusă de mama sa, care le-ar fi declarat că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe aceasta aproximativ 3 minute în cada cu apă, iar când a revenit a găsit copilul inconștient. Întrucât la data de 12 septembrie 2021 a fost constatat decesul copilului, a fost dispusă efectuarea necropsiei. În cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează verificări pentru luarea măsurilor care se impun”, au spus reprezentanții IPJ Iași.

Starea fetiței la internare

În urma examinărilor efectuate de medici s-a stabilit că fetița a ajuns la spital cu multiple traumatisme mai vechi. „În concluzie, copilul prezenta la internare edem cerebral difuz, vechi fracturi localizate la nivelul claviculei drepte, suspiciune de fractură sternală superioară, focare de condensare pulmonară, resturi alimentare prezente la nivelul esofagului, hepatomegalie, pareză intestinală și infiltrarea tesutului celular subcutanat, edem la nivelul feselor, prepubian, labial”, se arată în documentele medicale. 

Citește și: 

Moarte suspectă în cazul unei fetițe de 2 ani din Iași. Adusă în comă la spital, după ce s-ar fi înecat în cadă, copila avea răni pe tot corpul

Băiețel de 10 ani din Iași, maltratat de propria mamă. Femeia a scăpat doar cu o amendă 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: