Rugăciunea tămăduitoare către Sfântul Proroc Ilie. Vă apără de boală și de pagubă

Ultima actualizare:

    Sfântul Ilie se sărbătorește în 20 iulie
Sfântul Ilie se sărbătorește în 20 iulie

Sfântul Ilie, preţuit de Dumnezeu pentru râvna cu care apăra dreapta credinţă, are o rugăciune renumită în lumea creştină pentru puterea ei tămăduitoare de cele mai cumplite necazuri. Dacă aveţi probleme cu rudele care vor să dobândească, pe cale nedreaptă, moşteniri sau bunuri ce vi se cuvin, rostiţi această rugăciune!

Dacă prietenii din anturajul vostru sau persoane influente vor să vă păteze onoarea, să vă păcălească,  să vă umilească şi să vă asuprească cu bună ştiinţă, pentru a vă arunca în bezna necistei, cereţi ajutorul Sfântului Ilie!

Rostiţi această rugăciune timp de nouă zile sau de câte ori nu aveţi puterea să vă apăraţi de pagubă, de minciună, de boală sau de gheara invidiei.     

„Premărite şi preaminunatule prorocule al lui Dumnezeu, Ilie, care ai luminat pe pământ cu viaţa ta îngerească, cu râvna ta fierbinte către Dumnezeu Atotţiitorul, cu semnele şi cu minunile tale şi cu marea lui Dumnezeu bunăvoinţă faţă de tine, fiind ridicat la cer cu trupul într-un car de foc, auzi-ne pe noi păcătoşii şi neputincioşii.

Roagă-te  pentru noi lui Dumnezeu, Iubitorul de oameni, să ne dea nouă puterea izbăvirii de păcate, de necazuri, să alunge din calea noastră nedreptăţile puse de duşmanii noştri. Să ne ajuţi Sfinte Ilie şi să sădeşti în sufletele noastre puterea răbdării, a blândeţii, să ne izbăveşti de orice răzbunare care se abate asupra noastră.

Nimiceşte prin rugăciunile tale, Prorocule, năravurile cele mai rele din jurul nostru, cele ce întinează credinţa noastră, iubirea pentru semeni şi poruncile Domnului!”

Amin.

image
image
image
image
image
image
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net