Rugăciuni şi fotografii cu icoane, găsite de poliţişti în laptopul fetei din Bucureşti care a fugit la mănăstire

Ultima actualizare:

    Iulia Ionescu
Iulia Ionescu

Poliţiştii au finalizat percheziţia informatică la laptopul Iuliei Ionescu, eleva din Bucureşti care a fugit de acasă trei zile la o mănăstire. Procurorii urmează să dea o soluţie în acest caz, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, poliţiştii BCCO au trimis rezultatele percheziţiei la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Poliţiştii au găsit în calculatorul Iuliei Ionescu multe rugăciuni şi fotografii cu icoane care îi înfăţişează pe majoritatea sfinţilor din calendarul ortodox, fişiere cu muzică şi fotografii ale fetei împreună cu familia şi colegii de şcoală.

În ce priveşte schimbul de mail-uri cu preoţi sau călugări, anchetatorii nu au găsit alte mesaje în afara celor care au fost puse la dispoziţia poliţiştilor, încă de la începutul anchetei, de duhovnicul fetei.

Dosarul a fost trimis de poliţişti procurorului de caz din Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, care urmează să decidă dacă începe urmărirea penală în acest caz.

Poliţiştii bucureşteni au ridicat laptopul Iuliei Ionescu, la solicitarea expresă a procurorului de caz, care a cerut o verificare

Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul "Sfântul Sava" din Bucureşti, a fost dată dispărută în 12 februarie, fiind găsită în 15 februarie, într-un tren în care a urcat la Suceava şi care mergea spre Bucureşti. Ea a fost adusă la Bucureşti de poliţişti şi predată familiei, după ce a fost audiată.

În 19 februarie, şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, anunţa că Poliţia Capitalei a reconstituit traseul pe care Iulia Ionescu l-a parcurs din momentul în care s-a despărţit de mama ei, în Bucureşti, şi până la Suceava, unde a fost găsită.

Petre Tobă spunea că Iulia Ionescu, dispărută în 12 februarie din Capitală, a mers în aceeaşi zi la Bacău, unde a petrecut noaptea, în gară, a fost apoi găzduită două nopţi la mănăstirea Sihăstria Rarău, fiind găsită de poliţişti în 15 februarie, în tren, când se întorcea la Bucureşti.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net