"Vom distruge flota militară românească!"

Ultima actualizare:

    Vladimir Putin a declarat că Rusia nu vrea război, dar nu va accepta  împiedicarea dezvoltării ţării sale
Vladimir Putin a declarat că Rusia nu vrea război, dar nu va accepta împiedicarea dezvoltării ţării sale

Rusia îşi arată muşchii după ce Alianţa Nord-Atlantică a decis infiinţarea mai multor centre de comandă în ţările Europei de Est. Un oficial de la Moscova a ameninţat, cu subiect şi predicat, România, spunând că “va creşte confruntarea dintre ţările noastre”.

Vladimir Evseev, directorul Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova, arată într-un interviu pentru TVR, că Rusia consideră că din bazele NATO de pe teritoriul României vor putea fi lansate dispozitive antirachetă sau rachete balistice, astfel că va fi obligată să atace, în cazul în care România se lasă antrenată într-o confruntare dintre NATO şi Rusia. «Pe teritoriul Crimeei, în prezent se formează o grupare de forţe armate terestre bine-pregătită şi de sine stătătoare.

Vor fi prezente acolo diferite dispozitive, capabile să neutralizeze toate ameninţările posibile. E imposibil ca o serie de obiective militare din România să nu fie trecute pe lista acelor ţinte care vor fi neutralizate cu diferite tipuri de arme. După evaluările militare făcute de Rusia, din acele baze militare ce urmează să fie amenajate în România pot fi lansate nu numai dispozitive antirachetă. Rusia este foarte îngrijorată că de acolo pot fi lansate şi rachete de croazieră sau alte dipozitive de genul ăsta. “Rusia va fi obligată să reacţioneze şi vom căuta mijloace de a anihila flota militară românească. Cred că va creşte confruntarea dintre ţările noastre şi, din păcate, avem motive să credem asta”, a spus Evseev.

Click! spune

Două centre de comandă şi control ale NATO vor fi înfiinţate în România, acestea urmând să devină operaţionale în 2016, iar aici vor activa militari români, dar şi din alte state membre. Astfel de centre, care vor “asigura o prezenţă vizibilă şi continuă a NATO pe teritoriul aliaţilor estici“, vor fi înfiinţate şi în Polonia, Bulgaria, Estonia, Letonia şi Lituania. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net