Ruşinos! Trei poliţişti şi un jandarm reţinuţi pentru furt de produse petroliere

Ultima actualizare:

    catuse (foto arhiva)
catuse (foto arhiva)

Au făcut haina statului de ruşine! Şapte persoane, între care trei şefi de post din Poliţia Dâmboviţa şi un jandarm, au fost reţinuţi, fiind acuzaţi că au furat produse petroliere din conducte magistrale, producând un prejudiciu de aproximativ 1,2 milioane de lei.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Dâmboviţa au destructurat un grup infracţional constituit din şapte persoane, între care trei agenţi de poliţie şi un ofiţer de jandarmi, acuzaţi de furt cu consecinţe deosebit de grave, informează Medifax. “Din cercetările efectuate în cauză se conturează suspiciunea rezonabilă că inculpaţii au sustras din conducte magistrale de transport produse petroliere amplasate în judeţul Dâmboviţa”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Cei trei şefi de post din Poliţia Dâmboviţa şi ofiţerul de jandarmi sunt suspectaţi că i-au sprijinit pe membrii grupării să nu fie prinşi în timp ce furau din conducte magistrale. Aceştia le-ar fi dat inculpaţilor informaţii privind traseul şi orarul patrulelor mobile care asigurau paza conductelor prin care sunt transportate produse petroliere.

Membrii grupării au produs astfel un prejudiciu de aproximativ 1,2 milioane de lei.

Anchetatorii au făcut, miercuri, opt percheziţii la locuinţele membrilor grupării, din judeţele Dâmboviţa şi Prahova.

Cei şapte au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în arestul IPJ Dâmboviţa. Aceştia urmează să fie prezentaţi joi magistraţilor Tribunalului Dâmboviţa cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net