S-a aflat cine i-a montat în casă microfonul ministrului de Interne Carmen Dan

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă personală
Foto: arhivă personală

Noi date ies la iveală în ancheta derulată în ceea ceopriveşte microfonul descoperit în casa ministrului de Interne, Carmen Dan. Din câte se pare, dispozitivul a fost montat de o persoană privată, şi nu în baza unui mandat de siguranţă naţională. Conform etichetei, microfonul ar avea anul de fabricaţie 2009 şi ar costa în jur de 300 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe eticheta microfonului este trecut anul de fabricaţie 2009, iar dispozitivul este evaluat la aproximativ 300 de euro, datele de până acum arătând că ar fi fost montat de către o persoană fizică, şi nu în baza unui mandat de siguranţă naţională.

În urma verificărilor, anchetatorii au ridicat inclusiv butucul de la uşa apartamentului din Bucureşti în care ministrul Carmen Dan locuieşte cu chirie.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri, la Antena 3, că expertiza tehnică a fost finalizată în dosarul deschis la Parchetul General pentru violare de domiciliu.

La sfârşitul lunii noiembrie, ministrul a anunţat că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a sesizat Poliţia pentru demararea unei anchete. Ministrul a precizat că a făcut plângere pentru violare de domiciliu. Purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea a afirmat atunci că dispozitivul este unul ieftin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net