S-a câștigat din nou marele premiu la Loto 6/49. Norocosul este din Tecuci

Ultima actualizare:
numere loto 6499 jpeg

Vedeta jocului Loto 6/49 face din nou un om fericit! Loteria Română a anunțat că premiul de la categoria I a fost câștigat ieri cu un bilet jucat la o agenție din Tecuci. Premiul vine la numai trei săptămâni după ce un gălățean a pus mâna pe 4,7 milioane de euro.

Premiul se ridică la peste 610.000 de euro, iar biletul norocos a fost jucat la agenția 17-021 din Tecuci, județul Galați.

Potrivit autorităților, acesta a fost completat cu o singură variantă simplă la Loto 6/49 și cu o variantă la Noroc, prețul biletului fiind de 8,50 lei. Cele șase numere norocoase sunt extrase aseară sunt: 18, 9, 26, 34, 49, 11.Câștigătorul are 90 de zile la dispoziție ca să revendice premiul.

El a câștigat premiul la Loto 6/49 luna trecută

Deja vorbim despre cel de-al doilea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49, la o distanță de trei săptămâni.

Ultima dată, potul s-a dat pe 12 mai, când gălățeanul Andrei Butnaru a câștigat 4,7 milioane de euro. El a venit după bani după trei zile și a spus că-și dorește, în primul rând, să-și ajute copiii și nepoții. Joacă de 20 de ani aceleași numere, în aceeași formulă care i-a adus premiul cel mare.

Andrei Butnaru a câștigat luna trecută 4,6 milioane de euro
Andrei Butnaru a câștigat luna trecută 4,6 milioane de euro

Pe lângă premiul de categoria I la Loto 6/49, Butnariu a mai obținut și 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a și 20 câștiguri de categoria a IV-a.

În total, a câștigat 22,4 milioane de lei. Acesta are în palmares mai multe premii de categoria a II-a la Loto 6/49.

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net