S-a câștigat premiul record de la Joker! Un bilet de doar 7, 3 lei a adus 4, 5 milioane de euro

Ultima actualizare:

    Aceasta este combinația de 4, 5 milioane de euro, câștigătoare la Joker
Aceasta este combinația de 4, 5 milioane de euro, câștigătoare la Joker

La tragerea de joi, 2 august, s-a castigat cel mai mare premiu din istoria Joker, unul dintre cele mai importante jocuri oferite de Loteria Română. Norocosul sau norocoșii au pus mâna pe o adevărată avere, un premiu în valoare de 20.573.472,67 lei (peste 4,45 milioane euro).

Biletul norocos a fost jucat la agentia 34-003 din Alexandria, jud. Teleorman si a fost completat cu doua variante simple, pretul acestuia fiind de numai 7,30 lei.

Ultima data premiul de categoria I la Joker s-a castigat in data de 13.11.2016 si a fost in valoare de 15.199.876,18 lei.

Conform Regulamentului privind organizarea si administrarea jocurilor loto, castigatorul are la dispozitie 90 de zile de la data tragerii pentru a-si revendica premiul.

Joker este jocul de tip LOTO care face parte din portofoliul de produse al Loteriei Romane din anul 2000. Participarea la acest joc se face prin alegerea a doua seturi de numere: 5 sau mai multe, cuprinse intre 1 si 45 si unul sau mai multe, cuprinse intre 1 si 20. Tragerea consta din 5+1 numere, extrase din aceleasi doua domenii (1-45, respectiv 1-20) mai precis doua seturi care numai impreuna formeaza varianta castigatoare: unul de 5 numere si unul de un singur numar. Premiul de la categoria I, cel mai mare este atunci când pe un bilet sunt ghicite toate șase

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net