S-a dat sentința definitivă în cazul cazului turcului care a târât polițistul pe capotă

Ultima actualizare:

    Abdullah Ataș va sta după gratii 22 de ani și 10 luni
Abdullah Ataș va sta după gratii 22 de ani și 10 luni

”Regele veiozelor” va sta după gratii 22 de ani și 10 luni. Asta este decizia definitivă a magistraților, care a fost dată în cursul zilei de astăzi.

În noaptea de 1 spre 2 august 2015, viața lui Abdullah Ataş, cunoscut drept „Regele veiozelor”, s-a schimbat complet.

Băut, cu o alcoolemie de 1,65 la mie, nu a oprit la semnalul polițistului. Ba, mai mult! L-a luat pe capotă și l-a târât 350 de metri, din fața Ambasadei Chinei și până pe podul Barbu Văcărescu-Pipera. După care a frânat brusc și l-a azvărlit pe asfalt.

Gheorghe Ionescu, poreclit ”Dulăul”, a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca în stare de inconștiență, iar după trei săptâmâni a murit.


    Cu această mașină l-a târât pe polițist
Cu această mașină l-a târât pe polițist

De atunci, omul de afaceri turc a fost arestat prevenitiv, iar astăzi a primit sentința definitivă:22 de ani și 10 luni.

”În temeiul art.38 alin.1 rap. la art.39 alin.1 lit.b din Codul penal, contopeşte pedepsele de 22 ani şi 6 luni închisoare şi, respectiv, 1 an închisoare, aplicate prin sentinţa penală apelată şi aplică pedeapsa cea mai grea, de 22 ani şi 6 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 4 luni închisoare (o treime din pedeapsa de 1 an închisoare), astfel că inculpatul va executa, în regim de detenţie, pedeapsa rezultantă de 22 ani şi 10 luni închisoare”, au anunțat magistrații, care l-au pus să plătescă statului 100 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

Ca să scape de anii grei de pușcărie, Abdullah Ataş a încercat să fenteze psihologii care l-au evaluat ca să-i facă să creadă că e nebun.


    Gheorghe Ionescu avea 44 de ani când a murit
Gheorghe Ionescu avea 44 de ani când a murit

A susținut că suferă de amenzie temporară și că nu ține minte ce s-a întâmplat.

În felul acesta pica testul și scăpa de închisoare. Cu toate acestea, psihologii l-au declarat sănătos din punct de vede mintal, iar procurorii au cerut închisoare pe viață pentru el.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net