S-a deschis sezonul la pus silicoane

Ultima actualizare:

    În România,  preţurile unei  astfel de intervenţii sunt cuprinse între  1.500 şi 4.000 €
În România, preţurile unei astfel de intervenţii sunt cuprinse între 1.500 şi 4.000 €

Cine vrea să-şi afişeze la vară, pe plajă, un bust generos, acum e momentul să-şi pună silicoane. Iar asta deoarece e nevoie de minimum 3 luni de la operaţie pentru recuperare completă. Doritoarele ştiu acest lucru, prin urmare, în acest început de ani, zeci de femei au luat cu asalt clinicile medicale.

Implantul mamar a devenit o intervenţie de rutină în România, iar sezonului rece reprezintă opţiunea corectă datorită riscului mai scăzut de complicaţii şi eliminarea disconfortului creat de burtarea bustierei postoperatorii, care poate fi mai uşor ascunsă sub haine, ne-a declarat medicul estetician Bogdan Caraban la Clinica Diantus Estet, Constanţa.

Medicul Bogdan Caraban e asaltat de cliente în această perioadă

simeon stalpnicul png

Cele mai multe amatoare de silicoane au între 20 şi 40 de ani, dar sunt şi femei mai în vârstă. Din păcate, pentru că îşi doresc atât de mult mărirea sânilor, de multe ori exagerează. „Din experienţa mea, completată de informaţiile pe care le am de la colegii cu care interacţionez la congresele internaţionale, am ajuns la concluzia că România e o zonă aparte la capitolul implant mamar. Dacă în toată lumea se doreşte un aspect cât mai natural al sânului, noi purtăm «negocieri» cu pacientele vizavi de dimensiunea implantului. Cele mai multe îşi doresc sâni supradimensionali", mai spune medicul Caraban.

Ruxandra (19 ani) avea un complex legat de mărimea bustului. Acum, după implant, este fericită

simeon stalpnicul png

Potrivit statisticilor oficiale, 3.000 - 3.500 de românce îşi pun silicoane, într-un an. Cele mai multe operaţii se fac în sezonul rece, pentru ca doamnele să aibă timp să se recupereze până vara, aflăm de la medicul Florin Juravle, şeful secţiei de Chirurgie Estetică de la spitalul Regina Maria, care din ianuarie şi până în prezent a realizat circa 20 de intervenţii.

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa Em!l!a şi-a pus şi ea silicoane în sezonul rece. Spune că s-a hotărât într-o vineri, iar luni era deja pregătită de intervenţie. „Am ales să-mi pun implanturi pentru că slăbisem mult, iar sânii îşi pierduseră forma naturală. Acum mă simt mai bine cu mine, am mai multă încredere şi abia aştept să vină vara", mărturiseşte Em!l!a.

Îţi dăm răspunsul la 6 întrebări controversate despre silicoane

FOTO EXCLUSIV Silicoane personalizate, garantate pe viaţă! Ce vedetă se laudă cu «achiziţia»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net