S-a deschis strada care leagă cartierele Colentina şi Pantelimon

Ultima actualizare:

    Strada, de 1,8 km lungime, poate fi parcursă cu maşina în 2 minute
Strada, de 1,8 km lungime, poate fi parcursă cu maşina în 2 minute

După şase ani de aşteptări, bucureştenii pot circula rapid cu maşina din Pantelimon în Colentina şi retur, graţie noii artere create de Municipalitate. Strada are 1,8 km lungime, două benzi pe fiecare sens şi pleacă de la intersecţia str. Doamna Ghica - str. Heliade între Vii şi ajunge la intersecţia Şos. Pantelimon-Bd. Chişinău.

Inaugurarea noii artere a avut loc luni dimineaţă, la ora 10.30, la doar o săptămână de la efectuarea probelor de greutate, realizate cu ajutorul camioanelor de mare tonaj. Constructorii au testat noua şosea şi podul care a fost ridicat peste calea ferată pentru a vedea dacă acestea suportă un trafic intens la ore de vârf.

Citeşte şi:

Am testat cea mai nouă stradă din oraş

Şoferii bucureşteni care se deplasează din Pantelimon în Colentina şi retur aveau mare nevoie de această scurtătură, pentru evitarea ambuteiajelor şi semafoarelor existente pe vechile trasee. Reporterii Click! au testat noua arteră săptămâna trecută în condiţii de trafic zero şi au parcurs şoseaua în doar două minute.

Sensurile de mers sunt delimitate de un scuar verde
Sensurile de mers sunt delimitate de un scuar verde

Pe traseul străpungerii au fost create staţii de autobuz şi scuaruri de spaţiu verde, care delimitează sensurile de mers. Investiţia totală se ridică la circa 18 milioane de euro, din care peste 3 milioane de euro fiind alocate pentru exproprierea terenurilor necesare realizării construcţiei.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net