S-a încheiat congresul PSD. Viorica Dăncilă - președinte, Adrian Țuțuianu - vicepreședinte

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ecaterina Andronescu și Nicolae Băncioiu, care se înscriseseră în cursa pentru numărul 2 în PSD, la Congresul extraordinar de sâmbătă, au ieșit supărați din sală și au anunțat că se retrag, astfel că postul de președinte executiv al PSD îi va reveni fără probleme singurului candidat rămas: premierul Viorica Dăncilă

UPDATE 18: 25 Viorica Dăncilă a fost votată președinte PSD, Adrian Țuțuianu a fost ales vicepreședinte, în vreme ce Marian Neacșu a rămas cu funcția de secretar general. 

ACTUALIZARE 16:30 Ecaterina Andronescu și Nicolae Băncioiu, care se înscriseseră în cursa pentru numărul 2 în PSD, la Congresul extraordinar de sâmbătă, au ieșit supărați din sală și au anunțat că se retrag, astfel că postul de președinte executiv al PSD îi va reveni fără probleme singurului candidat rămas: premierul Viorica Dăncilă, relatează Digi24. 

ACTUALIZARE 16:10 Delegaţii la Congresul extraordinar al PSD au început să voteze pentru alegerea noii conduceri a partidului. În cadrul Congresului au loc alegeri pentru funcţiile de preşedinte executiv, secretar general şi vicepreşedinţi. 

Social-democraţii s-au reunit, sâmbătă, în congres extraordinar, în cadrul căruia vor fi aleşi preşedintele executiv, vicepreşedinţii şi secretarul general, Liviu Dragnea fiind cel care a propus, în februarie, organizarea congresului pentru ”relansarea programului de guvernare”. 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net