S-a întâmplat din nou! Trei elevi de 10 ani, loviți de tavanul clasei

Ultima actualizare:

    O bucată din tavanul clasei a căzut peste trei elevi în vârstă de 10 ani
O bucată din tavanul clasei a căzut peste trei elevi în vârstă de 10 ani

Tavanul a căzut în capul unor elevi de clasa a IV-a, în timpul orei. Copiii au ajuns la spital speriați , dar cu răni ușoare.

Să mergi la școală este un risc. În septembrie, o bucată mare de tencuială i-a picat profei în cap în Deva, în luna mai s-a întâmplat același lucru în Capitala țării. Astăzi (10 noiembrie), a picat tavanul în capul unor elevi din Alexandria.

Trei elevi de clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială „Alexandru Colfescu“ din Alexandria au ajuns la spital, după ce tavanul s-a prăbuşit în timpul orei de curs peste ei.

Copii au acuzat dureri de spate şi prezentau julituri, scrie adevarul.ro. După ce au fost examinaţi de medicii de la Camera de gardă a Spitalului Judeţean din Alexandria, copiii au fost trimişi înapoi la şcoală, starea lor fiind una bună. Potrivit conducerii şcolii, tavanul nu prezenta urme de fisură.

În urma incidentului, la școală s-a prezentat o echipă de la Inspecţia în Construcţii pentru a verifica tavanele din toate sălile de clasă. ”Sunt puţin zgâriaţi trei copii, am înţeles din ce a spus directorul. A căzut pur şi simplu fără să fie fisurat, nimic. Şcoala este prinsă într-un program de reabilitare al primăriei. Din ce mi-a spus directorul, era una din cele mai bune săli de clasă şi tavanul nu prezenta fisuri”, a declarat, inspectorul general al ISJ Teleorman, Valeria Gherghe, citat de adevarul.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net