S-a modificat data de depunere a dosarelor în programul «Rabla» pentru firme şi instituţii

Ultima actualizare:

    Şi în anul 2010, maşinile vechi pot fi casate dacă au mai mult de zece ani
Şi în anul 2010, maşinile vechi pot fi casate dacă au mai mult de zece ani

Administraţia Fondului pentru Mediu a anunţat, joi, că a modificat data de la care pot fi depuse dosarele de înscriere în programul "Rabla" pentru instituţii publice şi persoane juridice, transmite Mediafax. Astfel, deschiderea sesiunii va avea loc în 30 aprilie.

"Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă modificarea datei de depunere a dosarelor pentru persoane juridice şi instituţii publice. Data deschiderii sesiunii pentru persoanele juridice şi instituţii publice va fi 30 aprilie 2014, conform dispoziţiei preşedintelui nr. 224/17.04.2014", se arată într-un comunicat de presă al AFM.

"Motivele amânării sunt pur şi simplu administrative, ca să fim foarte bine pregătiţi", a spus ministrul mediului, Korodi Attila.

Dosarele se vor depune la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu, până la 1 septembrie 2014. Lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice validate să participe în programul "Rabla 2014" va fi publicată pe site-ul www.afm.ro.

Administraţia Fondului pentru Mediu a alocat, în acest an, 3.000 de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice.

Programul "Rabla 2014" pentru persoane fizice a început în 8 aprilie. Cei interesaţi să achiziţioneze un autovehicul nou prin programul "Rabla 2014" se pot înscrie la dealerii auto şi, ulterior, să-şi caseze maşinile mai vechi de opt ani la oricare dintre centrele REMAT autorizate de către Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net