S-a prostituat forţată de iubitul său şi acum va fi despăgubită

Ultima actualizare:

Şapte ani de închisoare a primit lăcătuşul mecanic Aristică Benone Bejinaru, lăcătuş mecanic la cariera Roşiuţa din Gorj, acuzat de proxenetism.

Beni Bejinaru îşi exploata propria iubită
Beni Bejinaru îşi exploata propria iubită

Complicele său, Casian Bejat Muja, va sta după gratii cinci ani. Sentinţa de la Tribunalul Gorj nu este definitivă şi va fi atacată de Beni Bejinaru. Cornelia Botescu a fost îndrăgostită de Aristică Bejinaru şi a spus în faţa magistraţilor că de dragul lui a acceptat să se prostitueze. Cei doi erau iubiţi în perioada în care fata făcea bani din prostituţie. Fata, căreia proxenetul gorjean îi spunea „Îngeraşul”, a spus că a câştigat 10.000 € din prostituţie, dar toţi banii i-a luat lăcătuşul. Fata a cerut daune morale în valoare de 20.000 €. Judecătorii au decis ca “Îngeraşul” să primească de la Beni Bejinaru 20.000 lei, cu titlu de daune morale, dar şi 3.000 lei, reprezentând cheltuieli de judecată. 

Şi Denisa, minora care s-a prostituat pentru Beni, va primi 4.000 € despăgubiri. Denisa era minoră în 2010 când, prin intermediul unei prostituate cu experienţă, l-a cunoscut pe Bejinaru. Şi ei i-a picat cu tronc proxenetul care a forţat-o să îşi vândă trupul. Denisa a povestit în faţa judecătorilor că a rămas însărcinată şi că a suferit traume care nu s-au vindecat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net