S-a răzgândit! Un acuzat în cazul luptelor de cocoşi organizate de pricipesa Irina în SUA schimbă felul în care pledează

Ultima actualizare:

Potrivit site-ului, documente judiciare arată că o schimbare a felului în care pledează a fost programată în iunie pentru Apolinar Munoz-Gutierrez, alias "Polo". El se află în detenţie şi este vizat de o procedură în domeniul imigraţiei.

Apolinar Munoz-Gutierrez, în vârstă de 38 de ani, a fost acuzat de organizarea unor lupte ilegale de animale şi conspiraţie în vederea încălcării legislaţiei cu privire la protecţia animalelor. În cazul în care va pleda vinovat, el va fi primul dintre inculpaţii din Oregon care va face acest lucru. Cel puţin trei inculpaţi au pledat vinovat într-un caz în statul Washington, renunţându-se la acuzaţiile formulate împotriva lor în Oregon, potrivit unor documente judiciare.

Irina Walker şi soţul ei John Walker sunt vizaţi de aceleaşi acuzaţii ca Munoz-Gutierrez, plus acuzaţia că operau o afacere ilegală de jocuri de noroc. Potrivit autorităţilor, cuplul a organizat cel puţin zece lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012-aprilie 2013 la ferma lor, lângă Hermiston, câştigând aproximativ 2.000 de dolari pe zi. Spectatorii plăteau accesul şi puteau cumpăra băuturi şi alimente, potrivit actului de acuzare.

Irina şi John Walker au pledat nevinovat. Irina Walker, în vârstă de 61 de ani, locuieşte în Oregon de mai multe decenii. Ea este a treia fiică a fostului rege al României Mihai I.

Citeşte şi: Fiica Regelui Mihai avea casa plină de arme şi droguri

Fiica Regelui Mihai, 2.000 $ pe zi din luptele de cocoşi

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net