Un om de afaceri din judeţul Argeş s-a spânzurat vineri seară (25 septembrie), gestul extrem venind la câteva zile după un control al ANAF la firma de produse de curăţenie la care era asociat.


Omul de afaceri a lasat un bilet în care cere iertare familiei sale pentru acest gest şi spune că nu este un infractor. Acest termen i-a făcut pe apropiaţi să pună gestul extrem al tânărului de 35 de ani pe seama controlului celor de la ANAF. Potrivit unor surse judiciare citate de mediafax, omul de afaceri a mers în unul dintre depozitele firmei şi s-a spânzurat de o grindă, după ce a lăsat un bilet în care cere iertare familiei sale şi spune că nu este "un infractor" şi a încercat doar să muncească.

Miercuri, inspectorii ANAF făcuseră un control la firma în care acesta era asociat alături de un alt bărbat, control la care fuseseră descoperite unele nereguli. Soţia omului de afaceri, aflată în stare de şoc, nu a putut, în primă fază, să dea anchetatorilor date despre motivele care l-ar fi putut determina pe bărbat să se sinucidă.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: