Salvat dar băgat in spital. Un bărbat din Botoșani este în comă după ce a încercat să se sinucidă și a căzut în cap

Ultima actualizare:

    Victima este în comă și are grave leziuni are trunchiului cerebralFoto: monitorulbt.ro
Victima este în comă și are grave leziuni are trunchiului cerebralFoto: monitorulbt.ro

Întâmplare șocantă într-o localitate din Botoșani. Un bărbat de 63 de ani se zbate între viaţă şi moarte la reanimare, după ce a fost salvat în ultima clipă, din ştreang, de soţia sa, dar a căzut în cap.

Incidentul groaznic a avut loc miercuri seară, în gospodăria din Botoșani în care victima locuieşte împreună cu soţia, scrie monitorulbt.ro. Toată ziua bărbatul ar fi băut, consumând o cantitate apreciabilă de băuturi alcoolice. La un moment dat, cei doi soţi s-au luat la ceartă, iar botoșăneanul a plecat. După zeci de minute, soția, văzând că nu se întoarce s-a dus să îl caute iar ceea ce a văzut a determinat-o să acționeze rapid. Femeia și-a găsit soțul spânzurat de o grindă în podul casei și s-a grăbit să taie ștreangul. Victima a căzut însă peste femeie, fiind foarte greu aceasta nu l-a putut ține și l-a scăpat iar bărbatul s-a lovit puternic cu capul de podea

Bărbatul prezintă leziuni grave ale trunchiului cerebral

Un vecin de-al celor doi a sunat la 112, anunţând că botoșăneanul suferise un traumatism cranian. La faţa locului a ajuns un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA), care a constatat că bărbatul era în comă, însă prezenta urme de ştrangulare. Abia atunci cadrele medicale au aflat de la soţia panicată că acesta se spânzurase iniţial. În acest context a fost chemată şi o ambulanţă cu medic. Bărbatul a primit primul ajutor, după care a fost transportat la Urgenţe.”Starea pacientului era una foarte gravă la sosirea echipajului nostru. Acesta prezenta o plagă de mari dimensiuni la nivelul craniului, comă profundă şi semne de posibile leziuni de trunchi cerebral”, a declarat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani. Bărbatul a fost ulterior internat în cadrul secţiei de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

Citiți și

Florin Călinescu despre sinuciderea fiului său:«Nu înţeleg. Nu înţeleg de ce»

Vedete care s-au sinucis. Actori și cântăreți, învinși de depresie

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net