Salvator înecat. Victima salvată s-a făcut nevăzută odată ajunsă la mal

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În această dimineață (9august), în jurul orei 5.00, bărbatul care a salvat marți (8 august) un copil și pe mama acestuia a fost adus la mai de valurile mării. Trist este că femeia salvată a dispărut imediat după ce a fost adusă la mal.

Astăzi (9 august), în jurul orei 5.00, trupul bărbatului de 30 de ani dispărut în mare la Mangalia, marţi (8 august), a fost scos de valuri la ţărm, în aceeaşi zonă în care se înecase. Trupul său va fi dus la morgă pentru necropsie.

Bărbatul a dispărut în mare marţi dimineaţă, în zona plajei Laguna din Mangalia, iar acolo a mers o ambarcaţiune cu echipaj mixt ISU - Garda de Coastă, care însă nu a putut ajunge la locul indicat deoarece marea era foarte agitată. Bărbatul a fost căutat iniţial de doi scafandri de la Mangalia, fiind solicitat apoi şi sprijinul celor de la Constanţa, la faţa locului ajungând trei autospeciale cu scafandri, cu zece subofiţeri şi un ofiţer, scrie digi24.ro.

Potrivit martorilor, bărbatul a intrat în mare împreună cu un alt turist să salveze o femeie şi pe copilul acesteia, dar nu a mai reuşit să iasă la mal. Celălalt salvator a reuşit să ajungă la ţărm.

Bărbatul, care era în concediu cu soţia şi copilul, a fost luat de valuri puternice, deşi salvamarii reuşiseră să ajungă la el. Scafandrii au pornit în cautarea lui, însă misiunea lor s-a dovedit extrem de dificilă. Iar femeia salvată, când a ajuns la mal, în siguranţă, s-a făcut nevăzută.

Drama la care au fost martori nu i-a impresionat pe toţi turiştii. Mulţi au continuat să ignore pericolul anunţat de steagul roşu şi au vrut neapărat să se joace cu valurile mari, mai scrie digi24.ro. Luni (7 august), în aceeași zonă au fost salvate 40 de persoane.

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa prin înec pe litoral de la începutul sezonului estival a ajuns la 17.

ULTIMA ORĂ.Un turist din Craiova, de 45 de ani, a fost luat de valuri miercuri dimineaţă (9 august) pe plaja din Jupiter. Vasile Borteş, şef Salvamar Jupiter, a spus că bărbatul intrase în apă pentru a-şi face poze în ultima zi de vacanţă, scrie adevarul.ro. De pe mal, familia a asistat neputincioasă la dispariţia sa. Omul s-a aventurat în apă, deşi salvamarii au arborat steagul roşu, semn că scăldatul este interzis. Trupul turistului a fost găsit de scanfandri în zona unde dispăruse, fiind adus la mal şi predat cadrelor medicale care au început manevrele de resuscitare. După câteva zeci de minute de încercări, medicii au declarat decesul bărbatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net