Şantaj sexual cu fotografii deocheate în Neamț. Femeie de 41 de ani, escrocată de un tânăr de 19 ani

Ultima actualizare:

    Oamenii legii au pus la cale un flagrant Foto: adevarul.ro
Oamenii legii au pus la cale un flagrant Foto: adevarul.ro

O idilă începută pe internet între o femeie de 41 de ani din Neamț și un ”bărbat” s-a sfârșit la poliție. Șantajată cu poze compromițătoase, femeia a depus plângere, iar individului i-a fost înscenat un flagrant.

Femeie de 41 de ani, din comuna Piatra Şoimului, judeţul Neamţ, a căzut în plasa unei escroc sentimental care putea să-i fie fiu, scrie adevarul.ro. De altfel, victima probabil că nici nu ştia că individul cu care discută pe internet este mult mai mic ca ea. Cert este că ”bărbatul” cu care socializa era, de fapt, un băiat de numai 19 ani, care a convins-o să îi trimită fotografii în ipostaze intime, pentru a „consolida“ idila începută pe internet. 

Șantajată de mai multe ori  

Odată intrat în posesia fotografiilor, Alin Bârgău (19 ani), domiciliat în Rădeni, o comună vecină, a decis să facă bani, şantajând-o pe femeie. I-a cerut diverse sume, ameninţând-o că, în caz contrar, publică pe reţelele de socializare imaginile. Pusă în fața acestor fapte, victima a plătit.    

Cazul a intrat în atenţia anchetatorilor pe 8 decembrie 2020, când femeia s-a decis să pună capăt șantajului, anunțând poliția. Femeia a povestit oamenilor legii cum i-a dat unui individ suma totală de 1.800 de lei, pentru ca acesta să nu publice imaginile compromințătoare. Plângerea penală a fost depusă după ce tânărul de 19 ani a mai pretins 1.200 de lei, moment în care femeia a trecut peste reţinerile determinate de ipostaza jenantă în care se afla. În aceeaşi zi, au fost puse la cap detaliile unui flagrant, cele două părţi întâlnindu-se la locul convenit pentru plată.   

Acuzat de două infracțiuni 

Autorul a fost lăsat să plece, fiind oprit la scurt timp, în trafic, descoperindu-se asupra lui suma de bani pretinsă de la persoana vătămată. Nu a putut să nege infracţiunea, deoarece bancnotele fuseseră inscripţionate cu o substanţă fluorescentă, fiind scris cuvântul „ŞANTAJ“. Verificările efectuate de anchetatori au relevat faptul că individul fără scrupule a mai comis o infracţiune în timp ce venea să ia banii pretinşi, el având permisul auto suspendat. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi şantaj, ulterior fiind emis și mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: 

O minoră din Vâlcea a încercat să se sinucidă din cauza unui bărbat. Cu ce o șantaja acesta

O fată de 14 ani a fost şantajată după ce i-a trimis unui tânăr poze cu ea dezbrăcată

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net