Șapte mașini s-au ciocnit la ieșirea din Constanța

Ultima actualizare:

    Accidentul s-a soldat  cu doi răniți ușor
Accidentul s-a soldat cu doi răniți ușor

Accident în lanț, la ieșirea din municipiul Constanța, spre localitatea Ovidiu, marți dimineață. Șapte mașini s-au tamponat, iar două femei au fost rănite ușor.

Totuși, ele au fost transportate la Spitalul Județean Constanța pentru îngrijiri. Din cauza numărului mare de maşini implicate în accidentul rutier, circulaţia pe ruta Ovidiu-Constanţa s-a desfăşurat pe un singur fir, traficul fiind orpit până în jurul orei 10.30.

Tot marți dimineață, un alt accident a avut loc în județul Constanța, pe DN22 C (Cernavodă-Medgidia), în zona localităţii Mircea Vodă. Din păcate, acesta s-a soldat cu moartea unei persoane. „Un autoturism Skoda care circula spre Cernavodă, dinspre Medgidia, a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal în coliziune cu un autoturism FIAT Ducato”, a transmis IPJ Constanţa. Medicii ajunşi la accident au constatat decesul şoferului din autoturismul Skoda.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net