Sărăcuţul ponei! Era să moară de la pufuleţi

Ultima actualizare:

Grădinile Zoologice din toată ţara sunt împânzite de mesaje care anunţă că hrănirea animalelor este interzisă. Vizitatorii le ignoră însă şi aruncă tot felul de produse în cuşti.

Cea mai periculoasă hrană pentru animale o reprezintă pufuleţii. Unul din poneii grădinii zoologice de la Pădurea Verde a fost aproape să moară după ce a făcut colici de la sarea pufuleţilor.

„Dacă nu interveneam rapid, murea. Am plimbat toată noaptea poneiul, trebuia să se mişte. A avut colici din cauza hranei aruncate de vizitatori. Pufuleţii sunt cei mai periculoşi din cauza cantităţii mari de sare", a spus Adrian Bere, directorul Grădinii Zoo din Timişoara. Poneiul care a făcut pietre la rinichi a primit perfuzie, medicamente, iar acum se află sub tratament.

„Poneiului i s-a făcut clismă, avea dureri foarte mari. Masculul cu care stă în ţarc efectiv a plâns. Nu vă puteţi închipui că şi animalele se iubesc", a mai povestit Bere.

„Oamenii aruncă mâncare şi la alte animale, la emu, la păsările de apă. Pe lângă pufuleţi, le dau tot felul de resturi de mâncare şi fructe stricate. Animalelor de la grădina zoologică nu se dă mâncare ca la porci!", a spus directorul Zoo.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net