Şase indivizi au lovit-o cu pumnii înainte s-o violeze. Copilul femeii era la doar câţiva metri distanţă

Ultima actualizare:

    Agresorii au ajuns după gratiiFoto: "Adevărul"
Agresorii au ajuns după gratiiFoto: "Adevărul"

Ies la iveală detalii cutremurătoare după agresiunea sexuală din comuna suceveană Cârlibaba! Săptămâna trecută, o femeie de 29 de ani a fost violată într-o magazie de şase indivizi de etnie romă. Fiul victimei, în vârstă de 10 ani, se afla într-o baracă, la doar câţiva metri de locul unde mama sa era abuzată sexual. Violatorii au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Cumplit! Indivizii au intrat într-o baracă în care locuiau doi fraţi din Maramureş, împreună cu cei doi copii ai lor, un băiat de 10 ani (fiul femeii) şi o fată de 12 ani (fiica fratelui). Cei şase derbedei l-au tâlhărit pe bărbat şi au violat-o pe sora acestuia în vârstă de 29 de ani. Tribunalul Suceava i-a arestat preventiv pe inculpaţi pentru comiterea infracţiunilor de viol şi tâlhărie.

Episodul s-a derulat în noaptea de 18 spre 19 septembrie, în jurul orei 1.00, când trei dintre agresori au intrat într-o baracă aflată la marginea unei păduri din comuna Cârlibaba, în care locuiesc fraţii Gheorghe B. (40 de ani) şi Gabriela B. (29 ani), împreună cu copiii lor minori. Cei trei l-au lovit pe bărbat şi i-au furat acestuia din buzunarul de la pantaloni suma de 500 de lei. „În aceleaşi împrejurări, inculpaţii Cardoş Alexandru-Adrian,Varga Ludovic-Radu, Pop Sergiu-Florin, Petre Marian, cărora li s-au alăturat şi inculpaţii Petre Florin şi Atudoroaie Alin-Mihai, au dus-o forţat pe femeie într-o magazie din apropierea barăcii, unde aceasta a fost lovită în mod repetat cu pumnii, cu o curea şi cu un lemn, fiind astfel constrânsă să întreţină raporturi sexuale normale împotriva voinţei sale cu toţi inculpaţii“, au detaliat procurorii suceveni.

După ce a violat-o pe Gabriela B., inculpatul Alexandru-Adrian Cardoş i-a furat acesteia telefonul mobil, pentru ca victima să nu poată anunţa Poliţia. 

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net