Şase răniţi după ce un tir a lovit un autobuz la Iaşi - FOTO

Ultima actualizare:

    TIR-ul a intrat pe un trotuar din cartierul Canta
TIR-ul a intrat pe un trotuar din cartierul Canta

Şase persoane au fost rănite, joi dimineaţă, în municipiul Iaşi, după ce un tir a lovit un autobuz plin cu călători, aflat în staţie, precum şi alte trei autoturisme parcate în zonă.

Potrivit poliţiştilor şoferul tir-ului avea permisul suspendat. Şoferul firmei SC Dor Trans SRL a fost prins circulând cu viteză, în luna septembrie, în localitatea Leţcani. Acesta circula în baza unei dovezi de circulaţie valabilă până la 8 octombrie. Colţa avea permis din anul 2005 şi fusese sancţionat de cele mai multe ori pentru depăşirea vitezei legale.

simeon stalpnicul png

Ambii şoferi, atât cel al TIR-ului, cât şi al autobuzului, au fost duşi la Spitalul „Sfântul Spiridon“ pentru recoltare de probe biologice. „Din primele cercetări ar reieşi faptul că şoferul autotrenului , care intra în Iaşi, nu a adaptat viteza la carosabil, care era umed, şi a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu autobuzul RATP, care era oprit regulamentar, în staţie. În urma accidentului au rezultat şase victime, printre care şi un pieton. Şoferul are permis din 2005 şi are mai multe abateri“, a precizat Gheorghiţă Ciobanu, şef Birou Rutier Iaşi.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net