Șase români sunt judecați în Franța pentru că au omorât trei oameni în timpul unui jaf

Ultima actualizare:

    Polițiștii francezi au rămas uimiți de violența atacului celor șase româniFoto:cancan.ro
Polițiștii francezi au rămas uimiți de violența atacului celor șase româniFoto:cancan.ro

Un proces în care sunt judecați pentru crime violente șase români este urmărit în aceste zile cu emoție în Franța. Dosarul a primit deja un nume, ”Masacrul din St-Cannat”și este descris de procurorii cazului și de presă ca fiind „o violență nebună” sau „o linșare de o violență incredibilă”.

Crimele au avut loc în noaptea de 17 decembrie 2016. Deși cei șase români trăiau din furturi, nu i-au atacat niciodată pe alții informează stiridiaspora.ro care citează laprovence.com. Într-o noapte însă, la locul unuia dintre jafuri au trecut pragul dintre furt și crimă și au bătut până la moarte trei persoane neînarmate.

Cum au făcut cei șase români ”Masacrul din St-Cannat”, crimele care au șocat Franța

Cei șase hoți români plănuiseră să dea o spargere la o companie de utilaje pentru grădină din zona industrială Pile din Saint-Cannat. Nu se așteptau ca la locul faptei să întâlnească pe cineva și când au văzut trei oameni care dormeau lângă depozit i-au atacat cu ce au găsit la îndemână: lopeți, târnăcoape și cozi de mătură.”Armele”au fost aruncate la fața locului pline de sânge. Procurorii spun că cei șase și-au lovit victimele până când acestea nu au mai mișcat, cauzându-le răni incompatibile cu viața. Procurorii aduc drept mărturie și poze cu uneltele pline de sânge și distruse pe oasele

Cum descriu procurorii cei șase criminali români

Iată cum descriu specialiștii procuraturii cei șase criminali: toți au în jur de 30 de ani, majoritatea din regiunea Deva, au mers la școală doar câțiva ani, au început serviciul repede pentru a-și întreține familiile, s-au căsătorit imediat ce au fost adolescenți, au avut copii mici. Ajunși în Franța, se specializează de la început în spargeri și furturi, trăind doar prin intermediul acestei ocupații. Acum, experții încearcă să explice cum de acești șase hoți cu un cazier plin de fapte mici s-au transformat în criminali și au ucis fără milă trei victime neînarmate. Potrivit sursei citate, magistrații și juriul au doar 3 zile pentru a vedea firul violenței la acești români care nu și-au atacat niciodată nici măcar vecinul. Pentru a nu primi o pedeapsă mare, toți cei șase acuzați spun la unison potrivit laprovence.com”că nu au premeditat nimic, că totul este o mare neînțelegere, un derapaj idiot, o lipsă de reflecție și o prostie de neconceput”.

Peste 270 de români, repatriați din Franța, Marea Britanie și Irlanda de Nord. Printre ei, studenți și medici

Crimă într-o familie de români din Franța. O femeie găsită moartă, soțul și băiatul lui, arestați

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net