Cristi Boureanu, în cătușe, după ce a lovit un polițist. Riscă trei ani închisoare VIDEO

Ultima actualizare:

    Laura conducea bolidul lui Boureanu, când a fost oprită de polițist
Laura conducea bolidul lui Boureanu, când a fost oprită de polițist

Scandal de proporții joi spre vineri noapte (8-9 iunie) în Capitală. Cristian Boureanu a lovit în zona inghinală un polițist și i-a prins mâna în portiera mașinii. Acesta a devenit recalcitrant în momentul în care mașina în care se aflau el și prietena lui a fost trasă pe dreapta, Laura, care conducea, a fost legitimată. A fost încătușat și dus la audieri, iar acum se află la spital.

UPDATE 19:00. Fostul deputat este audiat de către polițiști de mai bine de trei ore și riscă să fie reținut. Lui Boureanu i s-a deschis dosar penal, caz preluat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Dacă se va ajunge la proces şi va fi condamnat, bărbatul riscă 3 ani de puşcărie.

UPDATE 17:35. Cristian Boureanu este audiat la sediul Brigăzii Rutiere, în dosarul de ultraj deschis pe numele său, conform Digi24.

Potrivit unor surse judiciare, la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră sunt audiate de un procuror toate persoanele implicate în acest caz - şoferul, prietena lui Boureanu, cei doi politişti, dar şi alţi martori.

UPDATE 16:30. Fostul deputat Cristian Boureanu Cristian Boureanu, care a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală în urma unui incident cu un echipaj de la Poliţia Rutieră, a fost externat vineri după-amiază, conform Digi24.

Surse medicale spun că a urlat cât l-au ţinut plămânii între pereţii rezervei în care a fost băgat. Se pare că avea alcoolemie mare, iar procurorul a aşteptat până după-amiază ca să-l audieze. 

”La ora 15.15 a fost externat, fiind însoţit de organele de cercetare penală”, a precizat, pentru Click!, Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.  Iubita lui a declarat că Boureanu a fost bătut de poliţişti, care i-ar fi dat un pumn în faţă şi l-ar fi trântit pe asfalt, de unde s-a ridicat plin de sânge la cap. ”N-a fost bătut de nici un poliţist, nu ştim dacă nu cumva a avut vreo altercaţie înainte sau s-a dat cu capul de pereţi. La noi a dormit”, ne-au precizat surse din cadrul Poliţiei. 

UPDATE 15:43. Cristian Boureanu "rămâne internat în Secţia de Chirurgie, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului "Floreasca, potrivit news.ro.

Când bea face ravagii! Maşina în care se aflau fostul parlamentar şi prietena lui, Laura, a fost oprită în trafic azi noapte, în jurul orei 1.30, pe Bd. Aviatorilor, din București.

Iubitei lui i-au fost solicitate actele la control, moment îi care Cristian Boureanu a văzut negru în fața ochilor.

”Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele moment în care pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant, proferând injurii și amenințări polițiștilor. La solicitarea de a se calma, acesta l-a lovit pe un polițist cu piciorul în zona inghinală și i-a prins mâna în portiera autoturismului. Bărbatul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigazii Rutiere pentru cercetări. În cauză se efectuează  cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, a declarat Ovidiu Muntean, purtător de cuvânt la Brigada Rutieră.

Poliţistul agresat are entorsă la o mână şi degetul mijlociu de la cealaltă mână fracturat.

Fostul deputat:”Îți sparg fața”

Surse din cadrul Poliției au mărturisit pentru Click! că fostul deputat era beat și i-a strigat agentului "Te las fără pensie" şi "Îţi sparg faţa".

Acesta nu a putut fi audiat pentru că a adormit în secția de Poliție, iar în această dimineață i s-a făcut rău în timpul audierilor și a fost dus la Spitalul de Urgență Floreasca.

Lui Boureanu i s-a deschis dosar penal și riscă 3 ani de pușcărie.

Vedeta nu este la prima ieșire violentă în public. În septembrie 2016, şi-a bătut fiica pe stradă,  fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net