Scandal cu focuri de armă în fața unui club din Mamaia. O persoană a ajuns la spital

Ultima actualizare:

    Scandal cu focuri de armă în fața unui club din nordul stațiunii MamaiaFoto:ziuaconstanta.ro
Scandal cu focuri de armă în fața unui club din nordul stațiunii MamaiaFoto:ziuaconstanta.ro

O seară de distracție și voie bună s-a terminat rău pe litoral. În dimineața zilei de vineri, 16 august, s-au auzit focuri de armă în fața unui club din stațiunea Mamaia.

„Astăzi, în jurul orei 6.20, o patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia. Ajungând în zona respectivă, polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie. Echipa mixtă a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit. De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletală. Imediat, au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanța.

Conform ziuaconstanta.ro, scandalul ar fi pornit când unul dintre indivizi, aflat sub influența alcoolului, a căzut la ieșirea din club și a fost lovit de o mașină care pleca din parcare. Martorii susțin că după incident a izbucnit un scandal, în urma căruia s-au tras focuri de armă. Cea de-a doua persoană a fugit de la fața locului, lovind mai multe mașini, dar a fost prinsă și dusă la audieri de polițiști. Victima este internată în spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net