Un consilier din comuna Belciugatele, judeţul Călăraşi, îl acuză pe ginerele fostului primar că a tras trei focuri de armă asupra sa. Consilierul îşi acuză adversarul că ar fi rupt mai multe afişe electorale şi că i-ar fi blocat trecerea pe o stradă din comună, informează România Tv.


Un consilier din comuna Belciugatele a aruncat cu ouă în maşina ginerelui fostului primar pentru că acesta îi blocase drumul. Ginerele fostului primar a tras asupra consilierului trei focuri de armă. “Atunci am luat un ou, aveam 5 ouă în maşină şi i-am dat cu un ou în ei.

În momentul ăla s-a dat jos din maşină ginerele său, Grigore Gheorghe şi m-a ameninţat 'bă, te împuşc'. L-a scos pă' pistol, l-a pus aşa şi a tras trei focuri", a spus Gabriel Gurlui, consilier la primăria Belciugatele, potrivit sursei citate mai sus.

Din fericire, bărbatul s-a ferit şi nu a fost atins de nici unul dintre cele trei focuri de armă. Scandalul ar fi pornit de la ruperea mai multor afişe electorale. Toţi cei implicaţi în scandal au fost duşi la poliţie pentru audieri.
 
 
Loading...