Scandal într-o piață din Toplița. Două femei s-au înjunghiat, 11 persoane au fost imobilizate de mascați

Ultima actualizare:

    foto: arhivă Click!
foto: arhivă Click!

Forţele de ordine din Topliţa au intervenit, duminică, în zona pieţei agroalimentare din oraş, pentru a aplana un conflict între mai multe persoane. Două femei s-au înjunghiat, iar mai multe persoane s-au bătut, în timpul altercaţiei fiind avariate patru autoturisme. Poliţiştii au stabilit că unii dintre scandalagii erau veniţi din judeţul Neamţ.

”La data de 20 iunie 2021, în jurul orei 12:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de un bărbat din municipiul Topliţa despre faptul că, în zona Pieţei Agroalimentare din localitate, are loc un scandal în care sunt implicate peste 10 persoane. Dat fiind numărul sesizat al participanţilor, la faţa locului s-au deplasat de îndată o echipă operativă complexă din cadrul I.P.J. Harghita, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita”, a transmis, duminică, IPJ Harghita.

Au fost avariate 4 autoturisme

Imediat după intervenţia forţelor de ordine scandalul a fost aplanat, iar 11 persoane au fost imobilizate şi duse la sediul Poliţiei Municipiului Topliţa, în vederea efectuării de verificări şi luării măsurilor legale ce se impun.

”Din primele date şi indicii obţinute de poliţişti rezultă că mai multe persoane din judeţul Neamţ s-au deplasat în municipiul harghitean Topliţa, unde, pe fondul unor neînţelegeri anterioare ce urmează să fie clarificate, două femei s-ar fi înţepat cu un cuţit reciproc, iar ceilalţi participanţi şi-au aplicat lovituri unii altora. De asemenea, în timpul scandalului au fost avariate 4 autoturisme”, au mai precizat poliţiştii. În cauză s-a întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Citește și:

Doi soţi, ucişi cu brutalitate într-o localitate din județul Satu Mare. Suspectul, condamnat în trecut pentru viol, reținut

Depăşirea fatală făcută de un poliţist cu Trabantul. Bărbatul a murit într-un accident rutier violent pe DN 76

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net