Scandal între două grupuri de persoane. Un tânăr de 26 de ani a fost transportat la spital

Ultima actualizare:

    Poliția a despărțit două grupuri de bărbați care s-au bătut în Sibiu
Poliția a despărțit două grupuri de bărbați care s-au bătut în Sibiu

Polițiștii au intervenit, joi seară, pe o stradă din municipiul Sibiu, la un scandal iscat între două grupuri de persoane. Un tânăr de 26 de ani a fost rănit, fiind transportat la spital cu mai multe plăgi sângerânde, dar şi o fractură la mâna dreaptă.

”În jurul orei 21.00, prin apel 112, poliţiştii sibieni au fost solicitaţi să intervină în vederea aplanării unui conflict în care sunt implicate mai multe persoane, pe strada Olteţului din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi, precum şi echipaje medicale”, a transmis, joi seară, IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, două grupuri de persoane s-au agresat fizic şi verbal, un tânăr în vârstă de 26 de ani fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La rândul lor, reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Sibiu au precizat că tânărul a prezentat un TCC acut cu mai multe plăgi sângerânde şi o fractură la  nivelul antebraţului drept.

Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica toate persoanele implicate şi în vederea stabilirii situaţiei de fapt.

”ÎIn funcţie de rezultatele anchetei preliminare, se va realiza încadrarea juridică a faptei şi vor fi aplicate măsuri legale în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii, potrivit news.ro.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net