Scandal la casa familiei Melencu! Jandarmii au mers să o ridice pe mama Luizei

Ultima actualizare:

    Jandarmii s-au prezentat la locuința familiei Melencu pentru a o ridica pe mama Luizei Foto: Pro TV
Jandarmii s-au prezentat la locuința familiei Melencu pentru a o ridica pe mama Luizei Foto: Pro TV

Noi momente tensionate între forțele de ordine și familia uneia dintre fetele dispărute din cazul Caracal, Luiza Melencu. Mama acesteia, Monica Melencu, a fost somată de către DIICOT să se prezinte la sediu pentru recoltarea unor noi probe biologice, însă femeia a refuzat în mai multe rânduri, primind și o amendă în acest sens.

Astfel, mai mulți jandarmi și agenți de poliție s-au prezentat vineri, 27 septembrie, la locuința familiei Melencu, pentru a pune în executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice. Monica Melencu a explicat în repetate rânduri că ea a oferit în trecut probe ADN autorităților și a declarat că se teme ca nu cumva autotitățile să planteze aceste noi probe biologice pe care le solicită, pentru a încheia cazul fiicei ei. 

Vineri, și cu jandarmii la ușă, și după ce a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei pentru neprezentare la sediul DIICOT, mama Luizei și-a păstrat părerea și a susținut că refuză să plece de acasă. Ulterior, femeia a leșinat. „Nu plec, să mă aresteze”, a spus mama Luizei. „Nu mergem nicăieri, să fie clar!”, a spus, la rândul lui, bunicul fetei.

La locuința familiei Melencu s-a iscat un adevărat scandal
La locuința familiei Melencu s-a iscat un adevărat scandal

Mama Luizei a leșinat, iar bunicul fetei a amenințat că își dă foc

„Vor să mă ia cu forța. Pentru ce, pentru ce că nu am făcut nimic! Au adus jandarmii să mă ia cu forța. Încearcă prin orice metodă să ajungă la ceea ce vor ei. Îmi este foarte frică și imi este rău. Simt că nu mă pot tine pe picioare”, a declarat, potrivit Mediafax, Monica Melencu. 

Bunicul fetei s-a certat și el cu jandarmii.„Ce aveți cu noi? De ce ne luați? Nu vrem funcții, nu avem de-a face cu politica. Lăsați-ne să trăim liniștiți”.

Veniți să ne luați ca pe niște perverși. Cu ce am greșit noi? Refuzăm, am refuzat indiferent de ce se întâmplă. (..) Știm noi ce se întâmplă acolo? (nr: sediul DIICOT) Nu mai avem încredere în nimeni. Știm ce se întâmplă în cușca cu lei, dacă intrăm acolo?”.

Ulterior, bunicul tinerei dispărute a ameninţat că se va autoincendia, moment în care jandarmii au intervenit şi l-au convins să renunţe la gest.

Mandatul a fost emis după ce mama Luizei a refuzat să se prezinte, joi, la sediul DIICOT București pentru a-i fi prelevate probe biologice, chiar dacă a primit citație în acest sens. Monica Melencu a fost amendată cu 5.000 lei, iar vineri a fost emis un mandat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net