Scandal la Cluj între mai mulţi cetăţeni nepalezi. Un bărbat a fost reţinut după ce a agresat trei conaţionali cu un topor

Ultima actualizare:
politie jpeg

Un scandal a avut loc, în municipiul Cluj-Napoca, într-un imobil locuit de 14 cetăţeni nepalezi, iar un bărbat a fost reţinut după ce a agresat trei conaţionali cu un topor.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, autorităţile au fost anunţate, miercuri, printr-un apel la 112, despre faptul că  pe strada Hameiului din Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie între cetăţeni străini.

"Din cercetări a rezultat că, în jurul orei 05.00, într-un imobil locuit de 14 cetăţeni nepalezi a avut loc un conflict în care suspectul K.T.B. s-a înarmat cu un topor şi i-a aplicat lovituri la nivelul capului victimei T.B. Apoi, K.T.B. a coborât la demisolul imobilului şi l-a lovit în zona capului pe R.B.K.. În continuare, S.S. l-a prins de mâini pe agresor, iar apoi cei doi s-au dezechilibrat şi au căzut, moment în care S.S. a fost lovit şi el cu toporul în zona lobului urechii stângi”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. 

 Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore. Anchetatorii au decis, având în vedere comportamentul auto agresiv din perioada petrecută în Centrul de Reţiere şi Arestare Preventivă al IPJ Sălaj, să sesizeze, joi, Tribunalul Cluj, cu propunere de internare medicală provizorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net