Scandal la școală. Profu’ de sport, acuzat că pozează fetele în WC

Ultima actualizare:

    Dascălul e acuzat de comportament indecent la o oră de sport de la clasa a doua (foto: Arhivă Click!)
Dascălul e acuzat de comportament indecent la o oră de sport de la clasa a doua (foto: Arhivă Click!)

Acuzații grave la adresa unui dascăl de la o școală generală din Capitală. Profesorul de educație fizică și sport de la Școala 164 e suspectat de părinții unei fete de opt ani de comportament obscen. Aceștia au alertat conducerea instituției și a Inspectoratului Școlar după ce fata le-a povestit că profu’ le vorbește urât elevilor și că adesea intră peste fete în vestiar ori toaletă și le face poze.

UPDATE: Profesorul e cercetat de polițiști pentru violarea vieții private, conform Mediafax

Evenimentul care i-a pus pe jar pe cei doi părinți s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, în timpul orei de sport de la clasa a doua, informează stiri.tvr.ro. Fetița le-a spus părinților ei că profesorul a intrat peste eleve în toaletă și le-a făcut fotografii cu telefonul mobil. Confruntat cu eleva sa, dascălul a negat acuzațiile. El are și susținerea conducerii școlii, care nu a avut nicio reacție în urma sesizării părinților. Abia la cererea Inspectoratului Școlar General, directoarea instituției a anunțat că va demara o cercetare disciplinară.  

Mai mulți părinți au depus plângere la secția 22 Poliție pentru cercetarea profesorului, pentru aceleași acuzații.

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net