Scandal la ședința de consiliu. Aleși locali, duși la poliție

Ultima actualizare:

    Consilierul local Marius Bălu se plânge că a fost agresat în ședința de consiliu local
Consilierul local Marius Bălu se plânge că a fost agresat în ședința de consiliu local

Ședința de luni, 11 martie, a Consiliului Local Fărcășești s-a lăsat cu scandal. Conform consilierilor locali PSD, fostul primar Dănuț Bălu, actual consilier local social-democrat, a primit un cap în gură de la șoferul actualului primar, deranjat de faptul că acesta întreba de ce la ședință nu s-au prezentat consilierii locali PNL.

Mai mult, și consilierul local Marius Bălu spune că a fost agresat, nu de șoferul primăriei, ci de primarul Constantin Drăgoescu. Acesta a și realizat o filmare pe care a transmis-o în direct pe Facebook.

Consilierul local Marius Bălu l-a întrebat pe primar de ce lipsesc consilierii PNL, moment în care acesta a observat că Bălu filmează. S-a ridicat de pe scaun și a mers către el, dându-i cu mâna în tableta cu care filma.

”N-ai voie să filmezi, măi, milogule”, i-a spus primarul Drăgoescu. Marius Bălu a explicat ce s-a întâmplat.

”Avuserăm ședință de Consiliu Local. Nu se ținu. Șoferul primarului, Titi Niță, îl lovi cu capul în gură pe fostul primar, Dănuț Bălu. Suntem 7 martori, așteptăm să vină poliția. Drăgoescu îmi aruncă tableta, eram în live pe Facebook. Nu veniră consilierii PNL, boicotară ședința. Și Drăgoescu începu să ne înjure, că să ieșim afară, să ne facă milogi. Nu se putea ține ședința fără cei de la PNL. Au majoritatea și noi avem doar 5 din 13. Nu veniră pentru că validau un alt consilier local al PMP, și vrea majoritatea domnul primar. Acum trebuia să se numească noul consilier PMP, dar acesta nu vota cu el și de aceea nu veniră consilierii lui”, a declarat Marius Bălu.

Șapte consilieri, duși la audieri

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul 112, de un bărbat de 48 ani, din comuna Farcășești, cu privire la faptul că, în timpul unei ședințe de consiliu, în sediul Primăriei Fărcășești, pe fondul unor divergențe de opinie, acesta ar fi fost lovit de un alt bărbat, de 35 de ani, din localitate.

Bărbatul nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale.

Șase persoane au fost duse la sediul Poliției Rovinari pentru declarații. Este vorba de trei consilieri locali: Marius Bălu, Trante Eleodor (PMP) și Dănuț Bălu, dar și alți trei cetățeni din localitate care au asistat la ședință.

Consilierul local Marius Bălu spune că șoferul a dat bir cu fugiții după scandal, iar acum este căutat de polițiști.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net