Scandal la Spitalul Floreasca! Un medic este acuzat că a bruscat un pacient

Ultima actualizare:

    Nouă spitale vor asigura asistenţă medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor pascale
Nouă spitale vor asigura asistenţă medicală de urgenţă în perioada sărbătorilor pascale

Imagini şocante au fost înregistrate de un pacient la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Un medic a devenit agresiv cu un pacient după ce acesta din urmă i-a atras atenţia că un alt bărbat a intrat înaintea lui, deşi el aştepta în faţa cabinetului de mai mult timp. Pacientul a înregistrat totul şi a pus imaginile pe Facebook.

Întreg scandalul ar fi avut loc miercuri, iar pacientul susţine că medicul ar fi devenit şi mai agresiv atunci când a văzut că nu mai este filmat. I-ar fi spus pacientului că îl va consulta când va avea chef şi dacă va avea chef.

Reprezentanţii spitalului au transmis că imaginile vor fi analizate şi vor fi luate măsurile care se impun.

Pacient: Mi-a aruncat telefonul la gunoi şi mi-a sucit mâna

Pacinetul se numeşte Costin Teodorescu. El a povestit cum s-a întâmplat totul, pe pagian sa de Facebook.

"Domnul din imaginile de mai jos se numeşte Dr. Bogdan Mehedinţiu-medic specialist Ortopedie –Traumatologie, la spitalul Floreasca, la care am ajuns astăzi cu o infecţie la picior. Pentru că l-am rugat frumos să mă respecte atunci când mi-a venit randul, iar el dorea sa consulte un alt pacient care venise ca şi mine cu o problemă la picior, dar care era "pila" asistentei lui, doamna laudându-se în gura mare cu acest lucru, cei doi m-au dat afară, vorbindu-mi foarte urât, chiar domnul doctor având un comportament ca cel din imaginile de mai jos.

Da, mi-a aruncat telefonul la coşul de gunoi, Mi-A SUCIT mâna, şi mi-a vorbit extrem de agresiv, spunându-mi că la el în spital el face legea, iar pe mine mă va consulta când va avea chef şi dacă va avea chef!

*din fericire, până acum, am întâlnit foarte mulţi medici pe care îi iubesc şi cărora le port un deosebit respect. De aceea pot să spun cu mâna pe inimă că nu aşa trebuia să vă purtaţi, domnule doctor. Slavă Domnului, pentru mine sunteţi un caz izolat cu care sper sa nu mă mai întâlnesc!", a scris pacientul agresat pe Facebook.

Pe imagini se vede cum medicul vine nervos spre pacient

Pe imagini se vede cum medicul vine spre pacient şi îi loveşte telefonulacestuia

„Luaţi mâna de pe telefonul meu! Domnule doctor, vă rog frumos! Am o problemă la un picior, iar dumneavoastră nu doriţi să mă vedeţi pentru că vreţi să vedeţi pe altcineva!”, strigă pacientul. Medicul se întoarce şi filmarea se întrerupe.

Un alt pacient îşi dă cu părerea: „Noi suntem mai fraieri, de aia stăm la rând. Şmecherii stau acolo...suntem umiliţi”.

Acest tip de comportament nu este unul singular. În urmă cu o lună, în spaţiul public au apărut imagini revolătoare cu pacientţi bruscaţi şi înjuraţi de asistente.  Atunci totul s-au petrecut la Spitalul Municipal din Bucureşti.

CITEŞTE ŞI: Salariu lunar de 21.000 de lei, şpăgi între 50 şi 100 de lei

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net