Caz incredibil la Călărași! O femeie și un bărbat au amenințat și lovit doi agenți din cadrul IPJ Călăraşi, după ce oamenii legii au solicitat declaraţia pe proprie răspundere şi l-au anunţat pe unul dintre agresori că va fi sancţionat.


Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, cei doi agresori, o femeie, în vârstă de 49 de ani, şi un bărbat, de 28 de ani, au fost reţinuţi, urmând a fi prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Cei doi polițiști, bătuți cu bâta pentru că au cerut declarația pe proprie răspundere

Procurorii spun că inculpatul T.L. a părăsit, miercuri, 8 aprilie, locuinţa de domiciliu fără a completa o declaraţie pe propria răspundere, conform ordonanţelor militare emise pe perioada instituirii stării de urgenţă pe teritoriul României, fiind depistat şi legimat pe stradă de cei doi poliţişti. La scurt timp, la faţa locului şi-a făcut apariţia şi inculpata T.L., care împreună cu inculpatul T.L., au adresat multiple ameninţări cu acte de violenţă, celor două persoane vătămate. În continuare, femeia a smuls şi distrus echipamentul de protecţie purtat de unul dintre poliţişti, iar tânărul a fugit în curtea unui imobil din apropiere, întorcându-se înarmat cu o bâtă cu care i-a atacat pe oamenii legii. "La data de 08.04.2020, faţă de inculpaţii T.L. şi T.L., a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca la data de 09.04.2020 să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din carul Judecătoriei Călăraşi, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Precizăm că pe întreg parcursul procesului penal, inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală şi precum şi de prezumţia de nevinovăţie", a anunţat Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi, potrivit adevarul.ro.

Declarația pe proprie răspundere. Cum se completează de mână

Declarația pe proprie răspundere poate fi completată și de mână, iar ca să-nțelegi cât mai bine ce ai de făcut, îți prezentăm un model din care să te inspiri dacă vrei să ieși la cumpărături. Declarația este singurul document cu care mai putem ieși din casă, pe toată perioada stării de urgență.

declaratie-pe-proprie-raspundere.jpg

Declaratie peproprie raspundere in baza careia putem iesi din casa pe perioada starii de urgenta
Declarația pe proprie răspundere se completează citeț și detaliat

Citește și:

Lista amenzilor dacă nu respecți Ordonanța Militară. Poți scoate până la 5.000 de lei din buzunare!

Ordonanța Militară 8. Piețele agroalimentare rămân deschise. Se interzice exportul anumitor alimente

 

 
 
Loading...