Scandal în Parlament cu înjurături pe Legile Justiției. ”Am o poză în care faceți sex anal”

Ultima actualizare:

    Florin Iordache este președintele Comisiei speciale pentru legislația din domeniul JustițieiFoto: arhivă personală
Florin Iordache este președintele Comisiei speciale pentru legislația din domeniul JustițieiFoto: arhivă personală

Deputații Puterii și ai Opoziției și-au aruncat vorbe grele miercuri, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae și la o zi după decesul Regelui Mihai, ultimul monarh al României. Reprezentanții PNL și USR au cerut suspendarea ședinței în plen, respectiv amânarea dezbaterii statutului judecătorilor și procurorilor și a modificării legii ANI. deputații PSD au respins propunerile.

În Parlamentul României s-a vorbit miercuri la portavoce, peste interdicția președintelui de ședință, s-a înjurat de mamă și s-au agitat pancarte pe care scria ”Hoții!”. Totul, în contextul în care fostul ministru al Justiției Florin Iordache, care a demisionat după protestele din februarie, a cerut ca toate actele normative cu incidență asupra Justiției, care sunt în procedură parlamentară sau urmează să intre, să fie dezbătute și modificate în comisia pe care el o conduce. Solicitarea sa a fost aprobată de camerele reunite cu 198 voturi „pentru” și 119 voturi „împotrivă”.

Drept urmare, deputații Opoziției au invocat teama de abuzuri și au cerut suspendarea ședinței în care ar fi trebuit să fie dezbătute și votate proiectele de lege referitoare la statutul judecătorilor şi procurorilor şi modificării legii ANI. cum pesediștii au respins propunrea, a început un război al declarațiilor.

Stelian Ion, deputat USR: "În zi de doliu naţional, aţi ales să mergeţi înainte cu asaltul asupra justiţiei. Nu grijă pentru justiţie este cea care va animă, ci teama şefilor dvs de a ajunge în faţa justiţiei. Din momentul în care legea a inceptu să vi se aplice şi dvs., a început să va stea în gât. În ultimul an, grijă dvs a fost dezincriminarea abuzului în serviciu, conflictul de interese, graţierea, eliberarea din închisori fără discernământ. Această lege este o palmă data sistemului de justiţie. Aţi creat o comisie specială pentru a merge pe repede înainte şi pentru a da aparenţă de dezbatere, deşi aţi invitat doar prietenii. Vreţi să puneţi pumnul în gură magistraţilor, vreţi să îi verificaţi în comisiile dvs parlamentare. Vreţi să introduceţi subiectivismul prin înlocuirea concursurilor cu interviuri, vreţi că magistraţii să fie miniştri, deşi acest lucru este interzis de Constituţie."Cristian Ghinea i-a cerut lui Gabriel Vlase, cel care conduce şedinţa Camerei Deputaţilor, să intervină, spunând că deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa îi înjură pe aleşii USR de mamă. "Domnul Bacalbașa a amintit de mai multe ori de mama colegului meu. E OK să fim înjuraţi în Parlamentul României?! Vă cer să-l chemaţi la ordine pe domnul Bacalbaşa!"Raluca Turcan, PNL: "Este înfiorător modul în care procedaţi astăzi! Mă întreb până unde puteţi merge pentru a-l apăra pe dl Dragnea în faţa justiției! Acest program arată lipsa dvs de deschidere la dezbatere pe acest proiect de lege."

Președintele PSD Liviu Dragnea a părăsit sala încă de la începutul scandalului.

Senatorul PSD Șerban Nicolae i-a adresat cuvinte grele deputatei USR Cosette Chichirău, care a facut minute bune o transmisie live de la votul în plenul Camerei Deputaților pe amendamentele la Legile Justiției. iată un fragment din dialogul celor doi, citat de Hotnews.

Cosette Chichirău (către Serban Nicolae): Cei care fură sunt în Parlament, hoții sunt în fruntea Parlamentului.Șerban Nicolae: Penala e mama care v-a făcut așa nesimțită.Cosette Chicărău: Serios? Hai mai spuneți.Șerban Nicolae: Dvs cine sunteți? Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți?Cosette Chichirău: Cum adică nemunciți? Ia uitați sute de amendamente.Serban Nicolae: Nu mai mințiți, nu vă rânjiți fasolea inutil la mine, aveți mâncare între dinți.Cosette Chichirău: E ok, mă insultă, dar nu e nici o problemă că fură Șerban și insultă.Șerban Nicolae: Nu am furat nimic, de ce nu faceți o plângere penală la adresa mea? Vă rog frumos să nu mai râdeți, e o imagine dezolantă.Cosette Chichirău: Dvs ați fost șofer la grupul infracțional organizat.Șerban Nicolae: Dvs. sunteți atât de proastă încât e incredibil ce spuneți. Ia demonstrați-mi că am fost șofer.Cosette Chichirău: Avem poze.Șerban Nicolae: Poze? CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceți sex anal, acuma ce să facem?Cosette Chichirău: Dvs aveti CV? Care sunt calificările dvs? Distrugeți justiția, furați România bucată cu bucată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net