Scandal în PSD! Un ministru a demisionat din partid

Ultima actualizare:

    Aurelia Cristea este deputat de Cluj din partea PSD
Aurelia Cristea este deputat de Cluj din partea PSD

Scandalul ordonanței adoptată în miez de noapte ar putea scinda PSD. Deja un fost ministru și-a dat demisia din partid, anunțând că nu se identifică cu hoția.

Ordonanța cu cântec care prevede modificarea Codului penal ce duce la dezincriminarea abuzului în serviciu a produs scandal și la nivelul PSD.

Sunt voci în partid care nu sunt de acord cu modalitatea aleasă de Guvernul Grindeanu de a trece ordonanțe de acest gen peste noapte. Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social în Cabinetul Ponta, a anunțat că se retrage din partid.

”Nu mă identific cu ceea ce promovează PSD și sunt mulți colegi care gândesc ca mine, care nu se identifică cu hoția, cu ordonanțele implementate peste noapte. Am spus de la început că nu este firesc să avem un președinte condamnat”, a declarat deputatul la Digi 24.

Și pe pagina sa de Facebook a scris despre faptul că nu mai este membru social-democrat.

”În cursul zilei de astăzi am depus demisia mea din rândurile Partidului Social Democrat. O decizie luată în zorii unei zile care a urmat unei seri și nopți negre pentru România și pentru noi toți...Lor le doresc succes, eu însă mi-am pierdut speranța că mai pot schimba ceva din interior. După 20 de ani!”, a transmis fostul deputat.

Aurelia Cristea a fost membru PSD încă din 1996  și s-a făcut cunoscută prin promovarea legii antifumat.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net