Scandal la sectorul 3. Un ministru, sex cu prostituate?

Ultima actualizare:

    Acesta este cuibușorul de nebunii unde ”angajatele”funcționarului de la sectorul 3 își primea angajații
Acesta este cuibușorul de nebunii unde ”angajatele”funcționarului de la sectorul 3 își primea angajații

Scandalul provocat de afacerile ilegale ale funcționarului de la Direcția de Urbanism a primăriei sectorului 3, proxenetism și luare de mită, explodează cu noi dezvăluiri. În stenogramele oferite de anchetatori, una dintre cele două prostituate care prestau pentru Horia Vlad Damian dezvăluia că printre clienți se numără și un ministru.

Vineri (30 octombrie), un judecător de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti va lua în discuţie cererea procurorilor de arestare preventivă a angajatului Primăriei Sectorului 3.

Pentru Damian șpaga era ceva trecător, pentru că el avea planuri mari cu proxenetismul. Potrivit adevărul.ro, cele două fete care prestau cu normă întreagă pentru el, Angelica și Veronica-Gabriela au dezvăluit cum se desfășurau lucurile.

Mai întâi Damian a făcut investiții: a cumpărat două calculatoare echipate complet pentru videochat, trei canapele şi diferite decoraţiuni pentru studio.

Primii clienţi au fost apropiaţii şi prietenii lui Damian, pe care i-a trimis să facă sex, pe bani, cu cele două prostituate.

La un moment dat cele Angelica și Veronica-Gabriela au fost puse să lucreze pentru un videochat de lesbiene.

Videochatul erotic, variantă pentru proiectele de la primărie

Potrivit adevărul.ro, atunci când a fost audiată, Angelica a recunoscut totul în faţa procurorilor. Ea a spus că ar fi fost chiar ameninţată şi agresată fizic de Horia Damian în mod repetat. Angelica a spus că iniţial cei doi erau prieteni, deşi funcţionarul era însurat, dar relaţia s-a transformat în afacere.

"Începând cu martie 2015, Horia mi-a spus că are probleme la serviciu şi că nu mai face bani aşa de mulţi ca înainte, când avea multe proiecte în lucru la Primăria Sector 3. Astfel mi-a propus să facem împreună un videochat ca afacere. Mi-a spus că eu trebuie să îl ajut în această afacere cu fetele, să am grijă de ele, să nu plece, să le conving să facă videochat şi să încasez banii de la clienţi.”

Angelica a mai spus că de multe ori Damian era agresiv, şi că o dată chiar a plecat de la acesta. Ea s-ar fi întors după ce a fost şantajată că imaginile cu ea, în ipostaze indecente, vor fi făcute publice.

"I-am auzit când făceau sex"

Femeia a dat detalii şi despre Cosmin, un amic al funcţionarului, care ar fi fost asociat cu acesta în afacere.

“În cursul acestei luni, acum o săptămână sau două, într-o seară, Horia a venit la studio cu Cosmin şi alte două fete, necunoscute. Cu două zile înainte Horia îmi spusese că trebuie să vină cu un domn important de la minister cu care se aflase în relaţii de afaceri şi dorea să îl facă să se simtă bine aducându-i două fete cu care să facă sex. În cele din urmă nu a venit domnul de la minister, iar una dintre fete a plecat".

"Cosmin şi Horia au rămas cu una dintre fete, pe care nu pot să o descriu exact. Îmi amintesc că avea părul blond închis. Nu-i ştiu numele. I-am auzit pe Cosmin şi pe fată când făceau sex. Despre fata asta, chiar zilele trecute, Horia mi-a spus că e bună, că ia 250 euro pentru o partidă de sex, că a găsit-o Cosmin şi că în viitor el şi prietenul lui vor să găsesască mai multe fete care să se prostitueze, câştigul fiind mai mare faţă de videochat".

Ce ministru apela la inginerul de la 3?

Și Veronica-Georgiana s-a spovedit anchetatorilor și a povestit că știa de un ministru care apelează la serviciile unor prostituate aduse special de Damian și un asociat.

”In jurul datei de 20 octombrie Horia i-a spus Angelicăi să plecam pentru ca urmează să vină alte doua fete care trebuiau sa întreţină relaţii sexuale cu un domn ministru cu care Horia avea de încheiat nişte afaceri".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net