Scandal în ţigănie, cu răngi, maşini distruse, jandarmi ignoraţi şi arestări

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au descins într-o vilă din Timişoara de unde l-au ridicat pe suspect
Poliţiştii au descins într-o vilă din Timişoara de unde l-au ridicat pe suspect

Un membru al comunităţii rrome din Grajduri, Iaşi, a fost arestat preventiv după ce a provocat un scandal monstru în localitate.

Judecătoria Iaşi a decis astăzi, 5 octombrie, arestarea unui membru al comunităţii rrome din localitatea ieşeană Grajduri, Cătălin Stănescu (28 de ani).

În urmă cu două zile, în jurul orei 22.30, Stănescu a intrat cu maşina personală, o Toyota, în poarta casei unui vecin cu care se afla în conflict.

După ce-a pus-o la pământ, bărbatul a scos din portbagaj o rangă şi a lovit de mai multe ori două maşini parcate în curte, un Audi şi un Mercedes.

Stănescu a continuat să se manifeste violent, deşi la câţiva metri de el se aflau jandarmi, poliţişti şi angajaţi ai unei firme de pază, mobilizaţi de apelurile sătenilor la 112.„În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 20.00, inculpatul Stănescu Cătălin a provocat scandal în curtea locuinţei sale şi în drumul public, aruncând cu pietre, cărămizi, fragmente de lemn şi alte obiecte contondente în direcţia locuinţei părţii vătămate Stănescu Radian, proferând, totodată, injurii şi ameninţări cu moartea la adresa membrilor familiei părţii vătămate“, se arată în propunerea de arestare preventivă.

Cătălin Stănescu este arestat preventiv pentru 29 de zile şi este cercetat pentru „violare de domiciliu" şi „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net