Scandal: un spital din Iaşi ar fi decontat servicii medicale acordate unor morţi!

Ultima actualizare:

    Foto: "Adevărul"
Foto: "Adevărul"

Caz revoltător la Iaşi! Potrivit unei anchete derulate la Spitalul de Pneumoftiziologie, unitatea medicală a înregistrat în acte că ar fi acordat îngrijiri mai multor persoane care sunt decedate.

Inspectorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate cred că ar fi fost folosite Codurile Numerice Personale ale unor persoane decedate pentru decontarea unor servicii medicale, fiind prezentate cazurile a aproximativ 15 - 20 de morţi „trataţi“ la Spitalul de Pneumoftiziologie. În privinţa sumelor decontate pentru „îngrijirile medicale“ acordate decedaţilor, spitalul ar fi obţinut 17.690 de lei, scrie adevarul.ro.

Inspectorii au mai descoperit că, la unitatea sanitară din Iaşi, au fost prescrise medicamente pentru pacienţi care erau alergici la acestea, dar şi că anumite medicamente existau doar pe hârtie, nu şi fizic.Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net