Scandalos! Profa de română, amor cu elevul de-a XII-a

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O profesoară de Limba română de la Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu" din Focşani, căsătorită şi cu doi copii acasă, apare în câteva poze compromiţătoare alături de un elev de clasa a XII-a. Deşi fotografiile sunt mai mult decât grăitoare, dascălul neagă relaţia cu tânărul de 19 ani.

Daniela Cazacu, în vârstă de 35 de ani, profesoară de limba română la Colegiul Economic din Focşani apare fotografiată în braţele elevului Julian George Boşcan, de clasa a XII-a.

simeon stalpnicul png

Pozele au fost făcute publice de câţiva colegi ai elevului, care susţin că profesoara îl favorizează la ore pe tânărul de clasa a XII-a. Se pare că imaginile au fost luate din telefonul băiatului în vârstă de 19 ani, în timp ce acesta se afla la ora de sport. Profesoara, căsătorită şi mamă a doi copii, neagă că ar fi avut vreo legătură amoroasă cu elevul şi crede că pozele sunt trucate.

simeon stalpnicul png

„Nu am nici o relaţie şi nu ştiu de unde au apărut aceste poze", a fost reacţia scurtă a profesoarei Daniela Cazacu, care a venit, ieri, la şcoală alături de soţul ei, Cătălin Cazacu.

simeon stalpnicul png

Aceasta a refuzat să stea de vorbă cu presa, la fel şi soţul, inspector în cadrul Direcţiei de Finanţe Vrancea. Şi elevul „amorezat" a refuzat să facă mai multe comentarii legat de cazul în care a fost implicat. „Nu am văzut pozele şi nici nu este adevărat ce se spune. Nu am o relaţie foarte bună cu colegii mei şi nu ştiu de unde vin toate aceste lucruri", a spus Julian, elev despre care se ştie în şcoală că învaţă bine.

Conducerea liceului ne-a precizat că se confruntă pentru prima dată cu o astfel de situaţie şi că va demara o anchetă pentru aflarea adevărului. Elevii spun însă că relaţia dintre elev şi dascăl este cunoscută în colegiu, dar că până acum nimeni nu a reacţionat în nici un fel.

Elevii cunoşteau relaţia dintre cei doi

„Multă lume i-a văzut împreună de mână. La ore îi lua mereu apărarea. Am înţeles că mergea şi acasă la el să-i facă de mâncare, sau să-l mediteze. Îl aducea până şi cu maşina la şcoală. A mai avut relaţii şi cu alţi elevi. Probabil că este atrasă de elevi mai mici. Mă bucur că s-a aflat şi aş vrea să fie cât mai mulţi colegi care să aibă curajul să spună ce-au văzut, pentru că în general părerile noastre nu sunt ascultate. Măcar să ne facem şi noi auziţi", a declarat Andra Stelescu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic.

Profesoară de balet filmată în ipostaze tandre cu un elev

3 aprilie 2012. Scandal la Liceul de Muzică Ion Vidu din Timişoara. O balerină de 23 de ani, profesoară de coregrafie la liceu, şi un elev de 17 ani au fost filmaţi în timp ce se sărutau chiar în sala de repetiţii de la Opera Naţională din Timişoara.

Ea preda balet elevilor de clasa a IX-a, iar el, elev în clasa a XI-a, era olimpic la coregrafie. Deşi relaţia dintre cei doi era interzisă, ea fiind cadru didactic, între profesoară şi elev a început o poveste de iubire. După ce relaţia lor a devenit publică, profesoara şi-a dat demisia.

Sex cu o elevă la «Jean Monnet»

Poveste de dragoste sfârşită prost sau viol? Aceasta este dilema judecătorilor în cazul profesorului de la liceul Jean Monnet acuzat de viol de către Oana, o elevă din clasa a XI-a, în timpul unei excursii la Predeal.

Dan Octavian Vişan a fost arestat preventiv anul trecut, în luna noiembrie, după ce fata a depus plângere împotriva profesorului de 26 de ani. Din lipsă de probe, fostul cadru didactic a fost eliberat la începutul anului şi este judecat în libertate. Dacă va fi găsit vinovat, Vişan va sta după gratii între 3 şi 10 ani.

S-a sinucis din dragoste pentru profa de română

Poveste de dragoste sfârşită tragic, în noiembrie 2009, la un liceu din Târgu Jiu. Părăsit de profesoara cu care avusese o relaţie, un tânăr de 19 ani a ales să moară într-un mod sinistru.

Alexandru Popovici a pulverizat un spray insecticid într-o pungă pe care şi-a pus-o pe cap şi a strâns-o cu o curea. Profesoara de română, Ramona Mischie (25 de ani), a recunoscut că a avut o idilă cu elevul însă a spus că a făcut-o din milă, pentru că tânărul făcuse o obsesie pentru ea. Ramona a rămas cadru didactic la acelaşi liceu.

A sărit pe geam după despărţirea de profesoară

Iubire cu final tragic la liceul „Lucian Blaga" din Capitală. În 2007, Bogdan Costache, elevul din clasa XII-a al Corinei Vasile, profesoară de română, s-a aruncat de la etajul nouă, de la balconul garsonierii femeii.

Cercetările au scos la iveală că Ralph, cum îi spuneau prietenii, şi profesoara Corina Vasile aveau o relaţie de dragoste. După ce aceasta l-a părăsit, tânărul a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. Profesoara a fost găsită nevinovată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net