Scandal după ce Mihai Fifor l-a ironizat pe Eugen Teodorovici: «Bichonul începe să se creadă pitbull»

Ultima actualizare:

    Mihai Fifor Foto: arhivă personală
Mihai Fifor Foto: arhivă personală

Schimb dur de replici între MIhai Fifor, fostul secretar general al PSD, şi Eugen Teodorovici după ce acesta l-a făcut „șobolan”. cei doi s+au atacat pe reţelele sociale unde şi-au adresat cuvinte grele.

Scandalul între cei doi a pornit după şedinţa cu scântei de la sediul PSd în urma căreia Viorica Dăncilă şi-a dat demisia. Eugen Teodorovici a declarat că l-a făcut ”șobolan” pe Mihai Fifor, deoarece a văzut o intervenție a acestuia la o televiziune și s-a enervat. El a precizat că a început să îl caute pe Fifor prin partid să îi dea „o lecție de morală”, însă spre norocul lui nu l-a găsit. Replica lui Fifor nu s-a lăsat prea mul aşteptată.

”Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull... umflă pieptul, își flutură nările și se tot admira în oglindă. Mamă, mamă ce voinic! Aș râde, dacă n-ar fi atât de trist. Mi-e greu să înțeleg oameni care vorbesc de morală și n-au dram, oameni care vorbesc de echipă, dar care n-au fost niciodată capabili să facă echipa cu cineva, oameni care, în ultimele 5 luni s-au slujit doar pe ei, mimând cu grație grijă față de proiectul prezidențialelor, față de candidat sau față de partid. Pot înțelege frustrarea, individualismul, nevoia de a te vedea mereu în lumina reflectoarelor, dar nu pot acceptă aroganță, auto-suficiența și lipsa bunului simț”, a scris pe Facebook Mihai Fifor.

Replica lui Eugen Teodorovici după ce a fost făcut "bichon"

Ultima replică vine de la Teodoroici care îi răspunde lui Mihai Fifor, tot pe Facebook.

"Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman, de la frustrare, individualism, narcisism, grobianism, aroganță, autosuficiență și, desigur, imoralitate. Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, într-o manieră atât de subtilă, probabil într-un moment de emoție puternică, pentru că nu l-aș putea acuza de luciditate.

”Ordonanța aministiei fiscale”este unul dintre”copiiii”ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici
”Ordonanța aministiei fiscale”este unul dintre”copiiii”ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici

Dar aș putea să-i spun lui Șobi că, indiferent de doza asumată din toate cele ce mi-au fost atribuite de el cu multă generozitate, apreciez că a avut decența de a nu le include exact pe cele pe care le-am respins întotdeauna cu fermitate: lașitatea și prostia. Pentru că, Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană!", a notat la rândul lui Eugen Teodorovici.  

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net