Scârbos! Elevii au găsit un şobolan mort pe holul liceului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Elevii unui liceu din Arad sunt scârbiți. Au întâlnit pe holul școlii un șobolan mort. Ei spun că nu este pentru prima dată când vâd astfel de scene.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad au făcut un control, la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din municipiu, după ce elevii au găsit pe hol, lângă sălile de cursuri, un şobolan mort, anunță news.ro. Şcoala nu are un contract de deratizare, iar din această cauză în luna noiembrie primise un avertisment de la autorităţi.

Elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Arad au găsit pe un hol al şcolii, lângă sălile de cursuri, un şobolan mort şi au spus că nu este prima dată când văd rozătoare în unitatea de învăţământ.

”În luna noiembrie am avut un control tematic în şcoli, iar la acest liceu au fost găsite probleme, cum ar fi lipsa contractului de deratizare, de dezinfecţie, de dezinsecţie sau legate de grupurile sanitare. Am cerut şcolii să remedieze aceste probleme, dar termenele nu au fost respectate”, a spus şeful DSP, citat de news.ro.

Directoarea liceului a invocat lipsa fondurilor pentru unele servicii, cum ar fi deratizarea.

”Doamna director s-a angajat că va înainte o solicitare Primăriei pentru alocarea fondurilor necesare”, a spus Mladin.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net