Scene incredibile la Iași! O femeie posedată a început să urle lângă racla Sfintei Parascheva

Ultima actualizare:

    Scene teribile la IașiFoto: bzi
Scene teribile la IașiFoto: bzi

Zeci de mii de români stau ore bune la coadă pentru a ajunge la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, sărbătorită în 14 octombrie. Luni, 10 octombrie, a fost prima zi de pelerinaj, la Catedrala Mitropolitană din Iași. Programul religios va dura până duminică, 16 octombrie.

Luni, de la ora 6.30, a avut loc procesiunea cu moaștele Sfintei Cuvioasei Parascheva, racla fiind scoasă din Mitropolie și depusă în baldachinul cu flori amenajat pe platoul din fața Căminului preoțesc, pentru ca toți credincioșii să se poată închina. Tot în dimineața primei zile de sărbătoare au avut loc slujbe de sfințire a apei și s-au citit Sfântul Maslu, Utrenia și Sfânta Liturghie, iar seara, de la ora 21.00, s-a desfășurat slujba de priveghere.

Un eveniment neobișnuit a atras atenția în jurul prânzului. O femeie a început să urle de îndată ce a ajuns în preajma raclei. S-a încercat o exorcizare ad-hoc, dar fără rezultat. Aceasta, îmbrăcată în negru, a fost înconjurată de jandarmi, alte femei și un preot, dar a ieșit leșinată și cărată pe brațe de forțele de ordine către un cort sanitar, pentru a primi îngrijiri medicale, anunță B1 TV.

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net