O femeie de 71 de ani, din Tulcea, a sesizat, duminică, Poliţia, după ce vecina sa, în vârstă de 90 de ani, i-a spart poarta şi a intrat în mod abuziv în locuinţa sa, „lovind cu pumnii şi picioarele uşa de la intrare”. Polițiștii au intervenit pentru a media conflictul dintre pensionare și au aflat că între ele există neînțelegeri de mult timp.


În data de 07 februarie, în jurul orei 10:30, jandarmii tulceni au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat o distrugere. Când au ajuns la fața locului au fost suprinși să constate că scandalul izbucnise între două pensionare de 71, și respectiv 90 de ani. 

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au luat legătura cu apelanta, o femeie în vârstă de 71 de ani, care a relatat faptul că vecina sa, în vârstă de 90 de ani, i-a distrus uşa de acces în locuinţă, lovind-o cu pumnii şi picioarele”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, relatează Adevărul.

usa-sparta.jpeg

usa sparta
Femeia de 90 de ani a spart ușa vecinei sale
Sursă foto: IPJ Tulcea


Femeia de 71 de ani a declarat că vecina sa o acuză de furtul unor obiecte din locuinţă. Reclamanta a relatat că nu este prima dată când aceasta îi distruge uşa de acces în locuinţă. Autoarea nu a fost găsită la domiciliul acesteia, însă polițiștii au întocmit pe numele ei actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, iar bătrâna va răspunde pentru faptele sale. 
 
 
Loading...