Îmbrăcat la costum, cu cătușele la mâini și ... fără mustață. Așa a ajuns Liviu Dragnea, marți dimineață, la Instanța Supremă, unde a cerut suspendarea pedepsei de 3 ani și șase luni de închisoare. Flancat de pază, fostul lider PSD a avut o atitudine pozitivă, zâmbind la intrarea în sala de judecată.


Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns în jurul orei 9.00 la Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind pentru a doua oară când iese din închisoare în cele 6 luni de la condamnare. Audierea s-a încheiat rapid cu o amânare. Magistrații Instanței Supreme au decis un nou termen pentru data de 10 decembrie, însuși Liviu Dragnea solicitând-o, pe motiv că are nevoie de timp să-și angajeze un nou avocat care să-l reprezinte.   

liviu_dragnea_fara_mustata-captura_pro_tv_3.jpg

liviu dragnea fara mustata in puscarie la instanta
Fostul lider PSD Liviu Dragnea a ajuns în jurul orei 9.00 la Înalta Curte de Casație și Justiție
Foto: captura protv

În luna octombrie, Liviu Dragnea a depus o contestație în anulare - o cale extraordinară de atac a deciziei definitive a instanței supreme, care l-a condamnat la trei ani și jumătate de închisoare pentru trafic de influență în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman (DGASPC).

A trimis contestația prin poștă

Avocata Flavia Teodosiu declara pentru HotNews.ro că Liviu Dragnea ”s-a ocupat personal de depunerea acestei contestații”, pe care, cel mai probabil, a trimis-o prin poștă. La o săptămână de la depunerea acestei sesizări, fostul preşedinte al PSD a depus și un recurs în casaţie, prin care încearcă să obţină anularea condamnării. Fostul lider al PSD Liviu Dragnea este încarcerat din 27 mai la Penitenciarul Rahova, unde execută trei ani și jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman.

Citește și:

Un al doilea incendiu a avut loc la Penitenciarul Rahova, unde este reţinut Liviu Dragnea

Cine e și cu ce se ocupă iubita tânără a lui Liviu Dragnea. Unde era în ziua arestului?

 
 
Loading...