A scos din dotare ”artileria grea”. Poliția Română încearcă să-și repare imaginea cu tinere sexoase

Ultima actualizare:

    Aceasta este una dintre polițistele a cărei fotografie a fost promovată pe pagina de Facebook a Poliției Române
Aceasta este una dintre polițistele a cărei fotografie a fost promovată pe pagina de Facebook a Poliției Române

Frumoasele din Poliția Română sunt promovate la greu. Pe pagina de Facebook a instituției apar tinere care mai de care mai sexy și atragătoare. Din campania de marketing fac parte și laudele la adresa unor colegi.

Scandalul cu numerele de înmatriculare anti-psd a coborât ratingul Poliției Române la 1,2. Asta se întâmpla pe 30 iulie 2018, atunci când, revoltați că agenții i-au confiscat plăcuțele și i-au întocmit dosar penal lui Răzvan Ștefănescu, românul venit cu mașina din Suedia, utilizatorii au început să acorde o stea pe Facebook.

Tot ei au lansat acuzații că au acționat la ordin politic. Astfel că în trei zile, au fost înregistrate peste 30.000 de rating-uri de o stea, iar media era pe 1 august de 1,2 stele.

Asta în condițiile în care, pe 29 iulie, se bucura pe Facebook, de 4 din 5 stele.

O alta zi, o altă colegă a apărut pe rețeaua de socializare
O alta zi, o altă colegă a apărut pe rețeaua de socializare

Imediat a început și o campanie de evaluare a instituției cu stele de la 1 la 5, iar polițiștilor li s-a cerut să se mobilizeze și să acorde 5 stele.

În plus, la scurt timp, chestorul Ioan Buda, șeful IGPR a recunoscut că subordonații de la Direcția Rutieră au gafat și că vor fi sancționați.

Promovează polițistele frumoase

Nu a fost suficient, astfel că Poliția Romană a scos din dotare ”artileria grea”. Acum, sunt promovate fotografii cu polițiste tinere și sexy, care apar fie la birou, fie la volanul mașinii ori în timp ce îmbrățișează copii.

În plus, sunt scoși la rampă polițiștii zilei care făcut te miri ce. Spre exemplu, zilele trecute, au apărut pe pagina de Facebook agenții Profira Busuioc și Marcel Corozanu din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu, județul Vrancea.

Poliția Română ne-a îndemnat să ne începem săptămâna cu zâmbetul pe buze
Poliția Română ne-a îndemnat să ne începem săptămâna cu zâmbetul pe buze

Aceștia au salvat o femeie, de 43 de ani, care se rătăcise în pădure, noaptea, pe raza comunei Vizantea-Livezi.

Femeia a sunat la 112 și s-a aflat în legătură permanetă cu dispeceratul. După trei ore de căutări, localnica a fost găsită.

Un alt polițist, împreună cu o elevă de la Școala de Poliție din Câmpina, au fost gratulați pentru că s-au implicat în salvarea unei fetițe de 2 ani.

Cei doi se aflau în Cernavodă, iar la un moment dat au văzut cum copila s-a înecat cu un sirop dat de mama sa.

”Polițistul i-a adus de îndată un pahar cu apă, dar și-a dat seama că starea de sănătate a minorei se agravează. Imediat, agentul de poliție, împreună cu eleva aflată în stagiul de practică, a transportat-o pe micuță, însoțită de mama sa, cu autospeciala de poliție, la Spitalul Orășenesc Cernavodă, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, au postat pe rețeaua de socializare cei care fac PR pentru Poliția Română în mediul online.

În prezent, pe pagina oficială de Facebook a instituției nu mai apare ratingul, ci doar numărul total de aprecieri, care este de 389.526.

 

Imaginea ar trebui, probabil, să-i înduioșeze pe cetățeni
Imaginea ar trebui, probabil, să-i înduioșeze pe cetățeni
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net